سس ها
طرز تهیه سس نعناع خانگی و خوشمزه

سس نعناع مصارف زیادی دارد اما بیشتر برای مزه دادن به غذاهای گوشتی و کوفته ریزه بکار برده میشود.
مواد لازم تهیه سس نعناع:
- سرکه: 1 قاشق سوپخوری
- شکر: 1 قاشق مرباخوری
- آب: 1 قاشق سوپخوری
- نعناع تازه و خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سس نعناع:
1. برگ گل نعناع را از ساقهاش جدا نموده آن را خیلی ریز کنید سپس شکر و آبجوش را در ظرف سس ریخته و همش بزنید تا شکر حل گردد.
2. آنگاه نعناع و سرکه در آن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید.