سس ها
طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا ایتالیایی:
- روغنزیتون: 2 قاشق غذاخوری
- سیر: 2 عدد (لهشده)
- اوریگانو یا پونه کوهی: 1 قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
- گوجه: 4 عدد (پوست شده و رنده شده)
- نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
- شکر: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری
روش آمادهسازی سس پیتزا ایتالیایی:
- ابتدا روغنزیتون را روی حرارت متوسط داغ کنید.
- سیر را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه سرخکنید.
- اوریگانو و گوجه را اضافه کنید و بگذارید مخلوط به مدت 25 دقیقه روی حرارت کم بجوشد تا زمانی که مخلوطی غلیظ به دست آید.
- نمک، شکر و فلفل سیاه را اضافه کنید.
- زیر گاز را خاموشکنید و بگذارید سرد شود.
- مخلوط را در ظرف درب دار قرار دهید و سر آن را تا زمان استفاده بهخوبی محکم کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات