غذاها
طرز تهیه سمبوسه هندی با سیب زمینی
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه سمبوسه هندی با سیب زمینی:
- پیاز: 1 عدد (نگینی شده)
- لوبیا و هویج: یک لیوان (آب پز شده و خردشده)
- سیبزمینی: 1 عدد (آبپز شده و خردشده)
- ادویه کاری: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری
- روغن حیوانی: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- خمیر سمبوسه: 1 بسته
همچنین بخوانید: طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی
روش آمادهسازی سمبوسه هندی با سیب زمینی:
- ابتدا روغن را در ماهیتابه بزرگ داغ کنید.
- پیاز را در ماهیتابه بریزید و آن را به مدت 2 دقیقه سرخکنید.
- لوبیا، هویج و سیبزمینی را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه سرخکنید.
- پودر کاری، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
- زیر ماهیتابه را خاموشکنید.
- ملات را روی خمیر سمبوسه بریزید و آن را به شکل مثلث بپیچید.
- سمبوسهها را در ماهیتابه پر روغن سرخکنید.
نوش جان 😉