غذاها
طرز تهیه سمبوسه خانگی با گوشت چرخ کرده

زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 5 نفر
مواد لازم برای تهیه سمبوسه با گوشت چرخ کرده:
- خمیر سمبوسه: 1000 گرم
- روغن: 2 لیوان
- گوشت چرخکرده: 500 گرم
- پیاز: 1 عدد (نگینی شده)
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغنزیتون: 4 قاشق غذاخوری
روش آمادهسازی سمبوسه با گوشت چرخ کرده:
- ابتدا ماهیتابهای روی حرارت متوسط قرار دهید، روغنزیتون بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید.
- بعدازاینکه کمی پیاز پخته شد گوشت را اضافه کنید.
- گوشت را با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید.
- گوشت را تا زمانی که قهوهایرنگ شود سرخکنید.
- ملات را روی خمیر بریزید و آن را به شکل مثلث ببندید، سپس اطراف خمیر را با آب و خمیر مخلوط شده ببندید.
- سمبوسه را بهخوبی در روغن فراوان سرخکنید.
- سمبوسه را داغ سرو کنید.
نوش جان 😉