طرز تهیه سوفله کدو بادمجان با گوشت چرخ کرده
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به طرز تهیه سوفله کدو بادمجان با گوشت چرخ کرده و قارچ و پنیر پیتزا میپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
مواد لازم سوفله کدو بادمجان:
- بادمجان: نیم کیلو
- کدو: نیم کیلو
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز سرخ کرده: یک قاشق
- قارچ خرد شده: ۲۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق
- سس سفید: یک لیوان
- روغن: به اندازه لازم
- نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه سوفله کدو بادمجان:
بادمجان و کدوها را پس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده و سرخ نموده و جدا میگذاریم سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه و بعد پیاز سرخ شده، رب، نمک و فلفل را اضافه و تفت میدهیم و یک استکان آب ریخته و در آن را بسته و می گذاریم که آب آن تمام شود.
یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب میکنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده میچینیم تا ته ظرف پر شود حالا مقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف میکنیم مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه میدهیم تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا میپوشانیم. فر را که قبلاً گرم کردهایم، ظرف را در آن قرار میدهیم بمدت ۱۰ دقیقه تا پنیر آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف، غذا را سرو مینماییم.
عالی مرسی
نوش جان🌻