پیش غذا

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان با گوشت چرخ کرده

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به طرز تهیه سوفله کدو بادمجان با گوشت چرخ کرده و قارچ و پنیر پیتزا میپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

تبلیغات

مواد لازم سوفله کدو بادمجان:

  • بادمجان: نیم کیلو
  • کدو: نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز سرخ کرده: یک قاشق
  • قارچ خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق
  • سس سفید: یک لیوان
  • روغن: به اندازه لازم
  • نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان:

بادمجان و کدوها را پس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده و سرخ نموده و جدا می‌گذاریم سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه و بعد پیاز سرخ شده، رب، نمک و فلفل را اضافه و تفت می‌دهیم و یک استکان آب ریخته و در آن را بسته و می گذاریم که آب آن تمام شود.

یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب می‌کنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده می‌چینیم تا ته ظرف پر شود حالا مقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف می‌کنیم مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه می‌دهیم تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. فر را که قبلاً گرم کرده‌ایم، ظرف را در آن قرار می‌دهیم بمدت ۱۰ دقیقه تا پنیر آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف، غذا را سرو می‌نماییم.

5/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا