پیش غذا

طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای مخصوص

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ به خامه:

  • خورش مرغ: 2 لیوان
  • سینه مرغ: 4 عدد
  • پیاز: 1 عدد (خردشده)
  • کرفس: عدد (خردشده)
  • تره: 1 عدد (خردشده)
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد: سه‌چهارم لیوان
  • خامه: نصف لیوان
  • آب: 3 لیوان
  • جعفری: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی سوپ مرغ با خامه:

  1. ابتدا خورش مرغ را با آب، پیاز، کرفس، تره، نمک و فلفل مخلوط‌کنید و در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. سینه مرغ به مخلوط بالا اضافه کنید، سر قابلمه را بگذارید و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بجوشد.
  3. مرغ را از قابلمه خارج کنید و خردکنید.
  4. آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
  5. کره را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط داغ کنید سپس آرد را اضافه کنید و سرخ‌کنید تا زمانی که آرد رنگ عوض کند.
  6. آب مرغ را به‌تدریج به آرد اضافه کنید و هم‌زمان هم بزنید تا زمانی که بجوشد سپس زیر قابلمه را کم کنید.
  7. خامه و مرغ خردشده را به مواد بالا اضافه کنید، سر قابلمه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.
  8. سوپ را در ظرف سرو قرار دهید سپس جعفری خردشده را روی سوپ برای تزیین بریزید و داغ سرو کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
kitchenترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا