پیش غذا
طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای مخصوص
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ به خامه:
- خورش مرغ: 2 لیوان
- سینه مرغ: 4 عدد
- پیاز: 1 عدد (خردشده)
- کرفس: عدد (خردشده)
- تره: 1 عدد (خردشده)
- کره: 3 قاشق غذاخوری
- آرد: سهچهارم لیوان
- خامه: نصف لیوان
- آب: 3 لیوان
- جعفری: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روش آمادهسازی سوپ مرغ با خامه:
- ابتدا خورش مرغ را با آب، پیاز، کرفس، تره، نمک و فلفل مخلوطکنید و در قابلمهای روی حرارت متوسط قرار دهید.
- سینه مرغ به مخلوط بالا اضافه کنید، سر قابلمه را بگذارید و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بجوشد.
- مرغ را از قابلمه خارج کنید و خردکنید.
- آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
- کره را در قابلمهای روی حرارت متوسط داغ کنید سپس آرد را اضافه کنید و سرخکنید تا زمانی که آرد رنگ عوض کند.
- آب مرغ را بهتدریج به آرد اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا زمانی که بجوشد سپس زیر قابلمه را کم کنید.
- خامه و مرغ خردشده را به مواد بالا اضافه کنید، سر قابلمه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.
- سوپ را در ظرف سرو قرار دهید سپس جعفری خردشده را روی سوپ برای تزیین بریزید و داغ سرو کنید.
نوش جان 😉