نوشیدنی ها

طرز تهیه شربت پرتقال خانگی پالپ دار

شربت پرتقال جزو نوشیدنی های پرطرفدار است و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه می‌باشد.
شربت پرتقال را می‌توانید در وعده صبحانه و به صورت دسر سرو کنید. همچنین می‌توان در ماه رمضان به‌عنوان افطار میل کرد.

مواد لازم برای شربت پرتقال:

  • فیله پرتقال: 1 کیلو
  • آب پرتقال: 2 لیوان
  • شکر: 3 لیوان
  • آب: 3 لیوان
  • اسانس و رنگ پرتقالی: در صورت دلخواه

طرز تهیه شربت پرتقال:

آب را با شکر مخلوط‌کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد کف و جرم روی آن را با قاشق بگیرید تا آب زلال‌تر و شفاف‌تر باشد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب و شکر به مدت نیم ساعت همچنان بجوشند. سپس آب پرتقال را اضافه کنید و صبر کنید تا شهد دوباره به جوش بیاید. فیله پرتقال را داخل یک پارچه تمیز و نازکی که به تنظیف معروف است بپیچانید و بعدازاینکه آب پرتقال به جوش آمد آن را داخل قابلمه بگذارید و صبر کنید تا 30 دقیقه دیگر هم، همه مواد باهم با درجه حرارت کم بجوشند.

بعد از سپری شدن این زمان تنظیف یا همان پارچه حاوی فیله‌های پرتقال را دربیاورید. وقتی تنظیف خنک شد آن را کاملاً فشار دهید و عصاره‌اش را به شربت اضافه کنید. وقتی شربت خنک شد آن را در ظرف‌های در دار شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

شربت پرتقال پالپ دارچگونه شربت پرتقال درست کنیم؟

خواص آب پرتقال

  • با استفاده و مصرف آب پرتقال می‌توانید باعث کاهش سنگ کلیه شوید.
  • آب پرتقال با داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی می‌تواند محرک زیبایی بر پوست شما در اثر افزایش سن باشد.
  • این نوشیدنی فوق‌العاده به دلیل دارا بودن منیزیم توانایی بازگرداندن فشار خون به حالت اولیه را نیز دارد.

ماندگاری آب پرتقال

ماندگاری آب‌پرتقال‌های فرآوری شده می‌تواند به حدود یک هفته نیز برسد اما آب‌پرتقال‌هایی که در خانه درست می‌کنید بسته به نوع نگهداری از آن می‌تواند 3 الی چهار روز قابل‌مصرف است و کیفیت مطلوب را دارا باشد.

5/5 - (3 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
namnakگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا