دسر

طرز تهیه شله زرد نذری برای 30 نفر

از متداول‌ترین نذری‌ها در بین ایرانیان شله زرد است، که تهیه آن برای تعداد نفرات مختلف، متفاوت است. چگونه برای 30 نفر با بهترین طعم شله زرد درست کنیم. طرز تهیه شله زرد نذری برای 30 نفر را در این مطلب برای شما آماده کرده‌ایم که با رعایت این دستور پخت می‌توانید بهترین شله زرد ممکن را درست کنید.

دستور پخت شله زرد نذری برای 30 نفر

شله زرد از جمله محبوب‌ترین نذری‌های ماه محرف و صفر است که به عنوان دسری شیرین و خوشمزه شناخته می‌شود. طبع این دسر گرم است؛ و میزان استفاده مواد برای تهیه آن باید دقت بسیار زیادی می‌خواهد. کوچک ترین اشتباه در تعیین میزان مواد مورد نیاز برای پخت شله زرد موجب خراب شدن مزه آن می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه شله زرد نذری برای سی نفر

شکر 70.5 قاشق
زعفران ساییده شده 3 قاش چایی خوری
برنج 3 لیوان
کره 75 گرم
آب 24 لیوان
خلال بادام 3 لیوان
پودر هل به میزان لازم
دارچین و خلال پشته تزئین به مقدار لازم

 مراحل تهیه شله زرد نذری برای 30 نفر

  1. در شروع کار 3 لیوان برنج را بشورید و سپس 24 لیوان آب را بدون نمک به آن اضافه کنید. سعی کنید بگزارید که برنج یک شب خیس بخورد.
  2. بعد از گذشت یک شب از خیس خوردن برنج ان را روی شعله قرار داده و بگزارید بجوشد.
  3. به مدت 2 ساعت باید برنج، روی شعله کم قرار گرفته و آن را هم بزنید تا خوب پخته شده و به لعاب بیوفتد.
  4. بعد از مغز پخت شدن کامل برنج، مقدار شکر گفته شده را به آن اضافه کنید و بگذارید، شکر درون برنج حل شود.
  5. سه چهارم لیوان آب را به همراه زعفران گفته شده بر روی سماور یا کتری قرار دهید تا دم بکشد؛ سپس آن را به برنج اضافه کنید و با همزدن اجازه دهید تا کامل با برنج مخلوط شود.
  6. در مرحله ششم هل و گلاب را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  7. به عنوان آخرین مرحله به برنج خود خلال بادام هم اضافه کنید؛ و اجازه دهید تا روی شعله کم به مدت 10 دقیقه پخت ادامه پیدا کند. بعد از خاموش نمودن شعله باید به مدت 10 دقیقه به شله زرد فرصت دهید تا دم بکشد.

شله زرد نذری

در تهیه شل زرد نذری برای 30 نفر به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • اگر متوجه این موضوع شدید که شله زرد شما سفت شده به آن آب اضافه کنید.
  • از استفاده از برنج دودی برای پخت این دسر جدا خودداری کنید و بهترین برنج برای شله زرد، برنج نیم دانه است.
  • برای درخشان‌تر و زردتر شدن شله زرد خود به جای هل، از عرق هل استفاده کنید.
  • برای بهتر شدن رنگ این دسر شیرین، پس از پخت برنج و اضافه کردن زعفان شکر را بریزید زیرا لعاب شکر باعث می‌شود که دانه‌های برنج سخت‌تر رنک بگیرند.
  • به هنگام پخت شله زرد به آن آب اضافه نکنید.
  • شعی کنید خلال‌های تزئین را به مدت چند ساعت در گلاب خیس کنید.

توجه! اسپانسر این مطلب سایت لحظه آخر می‌باشد. لحظه آخر جزو 3 برند برتر گردشگر ایران است؛ که در حدود یک دهه در زمینه سفر و گردشگری فعالیت دارد. با مراجعه به این سایت می‌توانید بهترین تورهای مسافرتی با تضمین قیمت و کیفیت خدمات را از معتبرترین آژانس‌های گردشگری بخرید. بانک اطلاعاتی این وب سایت نیز اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار میدهد به عنوان مثال به مطلب جاهای دیدنی تهران سر بزنید تا بتوانید تفریح به یاد ماندنی در این شهر داشته باشید.

5/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا