غذاهای دریایی
طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا خوشمزه

مناسب برای: 3 نفر
مواد لازم برای تهیه شنیسل ماهی قزل آلا:
- ماهی قزل آلا: 1 عدد
- تخممرغ: 2 عدد
- آرد گندم: 1 پیمانه
- آرد سوخاری: 1 پیمانه
- پودر سیر: 1 قاشق مرباخوری
- ادویه: 1 قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن: 1 پیمانه
- کنسرو نخود برای تزیین: 1 پیمانه
- قارچ برای تزیین: 150 گرم
- چیپس یا سیب زمینی سرخ کرده برای تزیین: 200 گرم
طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا:
- ماهی را پاک کرده به قطعات منظم تقسیم نمایید، استخوانهای آن را خارج کنید.
- تخم مرغها را در ظرفی شکسته همراه با نمک و ادویه و فلفل خوب به هم بزنید.
- در ظرفی جداگانه آرد سوخاری ریخته و روی آن هم اندکی نمک و فلفل و پودر سیر بریزید و خوب مخلوط کنید.
- ابتدا ماهی را داخل تخم مرغها قرار دهید و بعد داخل آرد گندم فرو ببرید تا یک لایه آرد روی تخممرغ را بگیرد.
- مجدداً پشت و روی ماهی را تخممرغ زده و این بار داخل آرد سوخاری بغلطانید و در یک تابه روغن ریخته روی حرارت قرار دهید و ماهی را در روغن سرخ کنید.
- شنیتسل ها را در ظرفی مناسب چیده و اطراف آن را با قارچ سرخ کرده، نخودفرنگی و چیپس تزیین کنید.
نوش جان 😉