طرز تهیه شنیسل مرغ مجلسی برای 12 نفر
شنیتسل یک برش نازک از گوشت سرخ شده در چربی است. شنیتسل نان در بسیاری از کشورها محبوب است و با استفاده از گوشت گوساله، مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو یا بوقلمون ساخته می شود. این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکلهای متفاوتی تهیه میشود و در کشورهای مختلف با نامهای مختلفی شهرت دارد.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه شنیسل مرغ مجلسی برای 12 نفر را بری شما آماده نموده ایم.
طرز تهیه شنیسل مرغ مجلسی و خوشمزه برای 12 نفر
مواد لازم برای 12 نفر:
سینه مرغ | 6 عدد |
تخم مرغ | 6 عدد |
شیر | یک و نیم لیوان |
پودر سوخاری | 3 لیوان |
آرد | 3 لیوان |
پیاز | 3 عدد |
سیر | 3 حبه |
زعفران دم کرده | 6 قاشق غذاخوری |
آب لیموترش | 6 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه شنیسل مرغ برای 12 نفر:
برای تهیه شنیسل مرغ خوشمزه ابتدا سینههای مرغ را از وسط باز میکنیم تا نازکتر شوند، سپس روی آنها یک لایه پلاستیک قرار میدهیم. در ادامه سینههای مرغ را با بیفتک کوب به خوبی میکوبیم تا یکدست شوند.
در صورتی که بیفتک کوب در دسترس نداشتیم میتوانیم با کف یک تابه سنگین روی سینههای مرغ بکوبیم تا به صورت یکدست باز شوند. در ادامه زعفران دم کرده را با آب لیموترش و مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن داخل یک کاسه میریزیم.
حالا تکههای گوشت مرغ را اضافه میکنیم و مواد را به خوبی روی گوشت مرغ ماساژ میدهیم تا به خورد گوشت مرغ برود. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد میکنیم و در لا به لای تکههای گوشت مرغ قرار میدهیم.
در این مرحله روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کرده و تکههای گوشت مرغ را از مواد بیرون میآوریم.
حالا تخم مرغ و شیر را درون یک کاسه با هم ترکیب میکنیم تا یکدست شوند و تخم مرغها از حالت لختگی خارج شوند، سپس آرد ساده و پودر سوخاری را به صورت جداگانه درون دو کاسه بزرگ میریزیم و جلوی دستمان قرار میدهیم.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم. توجه داشته باشید که شنیسل مرغ را باید درون روغن شناور سرخ کنیم. حرارت زیر تابه باید کم باشد و روغن باید در داغترین حالت ممکن باشد.
حالا سینههای مرغ را ابتدا درون آرد ساده، سپس درون ترکیب شیر و تخم مرغ و در نهایت درون پودر سوخاری می غلطانیم تا یک لایه ضخیم پودر سوخاری جذب کنند. در ادامه مرغها را به آرامی درون روغن داغ میاندازیم.
حالا صبر میکنیم تا یک سمت شنیسل ها به خوبی سرخ شود، سپس آنها را بر میگردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شنیسل های سرخ شده را روی دستمال حولهای قرار داده تا روغن اضافیشان گرفته شود.
در پایان شنیسل ها را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم. حتماً برای سرخ کردن شنیسل از روغن سرخ کردنی استفاده کرده و در پایان آنرا صاف میکنیم تا بتوانیم مجدداً استفاده کنیم.