غذاها
طرز تهیه شورجه ارومیه؛ خوشمزه و مجلسی
شورجه ارومیه یکی از غذاهای محلی ارومیه است.
مواد لازم
- ماست سفت: ۱ کیلو
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زعفران خشک: مقداری
- پیاز داغ: ۱ پیمانه
- گوشت قیمه پخته: ۵۰۰ گرم
- آب گوشت: ۱ استکان
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه شورجه ارومیه
۱-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.
۲-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشت رو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.
۳-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله) و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.
۴-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید.
۵-مجدداً یک حرارت کوتاه توأم با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید. غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.
نکته: این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.