تبلیغات ویژه
غذاها

طرز تهیه شورجه ارومیه؛ خوشمزه و مجلسی

شورجه ارومیه یکی از غذاهای محلی ارومیه است.

مواد لازم

  • ماست سفت: ۱ کیلو
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران خشک: مقداری
  • پیاز داغ: ۱ پیمانه
  • گوشت قیمه پخته: ۵۰۰ گرم
  • آب گوشت: ۱ استکان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه شورجه ارومیه

۱-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.

۲-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشت رو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.

۳-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله) و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.

۴-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید.

۵-مجدداً یک حرارت کوتاه توأم با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید. غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.

نکته: این غذا رو می‌توان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

5/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا