مربا و ترشیجات

طرز تهیه شور مخلوط خوشمزه خانگی

نکته: همهٔ مواد را یک جا آماده کنید و وقتی در هر ظرفی چه شور و چه ترشی را بستید دیگر باز نکنید چرا که از زمانیکه در ظرف بسته می‌شود فعل و انفعالاتی شروع می‌شود که همان ترشی و شور را خوشمزه می‌کند.

مواد لازم شور مخلوط:

  • کرفس: یک بوته
  • خیار قلمی: یک کیلو و نیم
  • گل کلم: یک کیلو
  • پیاز ریز ترشی: یک کیلو
  • فلفل سبز: ۴۰۰ گرم
  • سبزی ترشی: یک کیلو و نیم
  • هویج: یک کیلو
  • سیر: ۳۰۰ گرم
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه شور مخلوط:

ابتدا در ظرفی آب بریزید و به ازای هر بیست‌لیوان آب، دو چهارم لیوان نمک بریزید، سپس ‌آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. پس از آن، بگذارید تا آب سرد شود. سپس‌ مقداری از سبزی‌ها را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید و در ظرفی که برای شورانداختن در نظرگرفته‌اید، بریزید و مقداری از باقی مواد (گل‌کلم، فلفل، خیار، پیاز، سیر، هویج، کرفس) را نیز خرد کنید و روی سبزی بریزید و به همین ترتیب لایه‌لایه مواد را روی هم قرار دهید، تا ظرف‌تان پرشود. سپس آب نمک را روی مواد بریزید؛ به‌حدی که ظرف پرشود و در ظرف را محکم ببندید.

بهتر است این ظرف را حداقل به مدت دو روز در یک محیط گرم قرار دهید. پس از پانزده روز شور شما جا افتاده و آماده مصرف است. توجه داشته‌ باشید که سبزی‌ها و باقی موادتان نباید اصلاً آب‌ داشته باشد و در ظرفتان نیز باید حتماً محکم باشد.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا