نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی توت شکری (توت بادامی)

شیرینی توت یکی از شیرینی‌های سنتی معطر ایرانی است. این شیرینی را که خیلی ساده تهیه می‌شود جایگزین قند کنید و از صرف آن با چای لذت ببرید.

مواد لازم شیرینی توت شکری:

  • بادام پوست گرفته و پودر شده: ۱۲۵ گرم
  • خلال پسته: ۲۵ گرم
  • پودر قند یا پودر شکر: ۱۲۵ گرم
  • گلاب: ۳- ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر درشت: نصف پیمانه

طرز تهیه شیرینی توت شکری:

  • پودر هل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
  • اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می‌توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
  • سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
  • توت‌ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند.

نوش جان 😉

4.5/5 - (2 امتیاز)

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

اطلاعات بیشتر...
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا