تبلیغات ویژه
نان و شیرینی

طرز تهیه شیرینی توت شکری (توت بادامی)

شیرینی توت یکی از شیرینی‌های سنتی معطر ایرانی است. این شیرینی را که خیلی ساده تهیه می‌شود جایگزین قند کنید و از صرف آن با چای لذت ببرید.

مواد لازم شیرینی توت شکری:

  • بادام پوست گرفته و پودر شده: ۱۲۵ گرم
  • خلال پسته: ۲۵ گرم
  • پودر قند یا پودر شکر: ۱۲۵ گرم
  • گلاب: ۳- ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر درشت: نصف پیمانه

طرز تهیه شیرینی توت شکری:

  • پودر هل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
  • اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می‌توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
  • سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
  • توت‌ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا