نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی توت شکری (توت بادامی)

شیرینی توت یکی از شیرینیهای سنتی معطر ایرانی است. این شیرینی را که خیلی ساده تهیه میشود جایگزین قند کنید و از صرف آن با چای لذت ببرید.
مواد لازم شیرینی توت شکری:
- بادام پوست گرفته و پودر شده: ۱۲۵ گرم
- خلال پسته: ۲۵ گرم
- پودر قند یا پودر شکر: ۱۲۵ گرم
- گلاب: ۳- ۲ قاشق چایخوری
- پودر هل: نصف قاشق چایخوری
- شکر درشت: نصف پیمانه
طرز تهیه شیرینی توت شکری:
- پودر هل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
- اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، میتوانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
- سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
- توتها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...