نان، کیک و شیرینی

کلوچه قندی؛ دستور پخت شیرینی قندی بروجرد

مواد لازم شیرینی قندی بروجرد:

  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • روغن صاف یا کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۸۰ گرم
  • گلاب: ۶۰ گرم
  • هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: کمی برای تزیین
  • خلال پسته: کمی برای تزیین

طرز تهیه شیرینی قندی بروجرد:

1. آرد را با روغن ورز می‌دهیم تا کاملاً نرم شود و هل را اضافه می‌کنیم.

2. پودر شکر را با گلاب مخلوط می‌کنیم و به مخلوط آرد و روغن اضافه می‌کنیم و سپس داخل یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.

3. بعد از سفت شدن از یخچال خارج می‌کنیم دوباره ورز می‌دهیم تا نرم شود. بعد با دست به اندازه یک فندق گلوله می‌کنیم و با فاصله در سینی می‌چینیم و روی آن را با زعفران به شکل ضربدر می‌کشیم و سپس خلال پسته می‌پاشیم و در طبقه وسط فر می‌گذاریم (درجه فر: ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد، مدت پخت: ۲۰ دقیقه).

نوش جان 😉

4.3/5 - (44 امتیاز)
🍽️ نظرت درباره این دستور آشپزی چیه؟
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربه‌ات داری، خوشحال می‌شیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇

آیا به آموزش زبان عربی علاقه‌مند هستید؟

یادگیری مکالمه عربی اماراتی و عمانی از سطح پایه تا حرفه‌ای با تلفظ بومی، مناسب سفر، کار یا مهاجرت.

شروع یادگیری
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

یک نظر

  1. چقدر توضیحاتت دقیق و بدون نقص و کامل و متین و با دقت و بدون هیچ گونه جا انداختن ریزه کاری‌ها و فصیح و بلیغ بود . 😂😂😂😂😂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا