نان و شیرینی

کلوچه قندی؛ دستور پخت شیرینی قندی بروجرد

مواد لازم شیرینی قندی بروجرد:

  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • روغن صاف یا کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۸۰ گرم
  • گلاب: ۶۰ گرم
  • هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: کمی برای تزیین
  • خلال پسته: کمی برای تزیین

طرز تهیه شیرینی قندی بروجرد:

1. آرد را با روغن ورز می‌دهیم تا کاملاً نرم شود و هل را اضافه می‌کنیم.

2. پودر شکر را با گلاب مخلوط می‌کنیم و به مخلوط آرد و روغن اضافه می‌کنیم و سپس داخل یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.

3. بعد از سفت شدن از یخچال خارج می‌کنیم دوباره ورز می‌دهیم تا نرم شود. بعد با دست به اندازه یک فندق گلوله می‌کنیم و با فاصله در سینی می‌چینیم و روی آن را با زعفران به شکل ضربدر می‌کشیم و سپس خلال پسته می‌پاشیم و در طبقه وسط فر می‌گذاریم (درجه فر: ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد، مدت پخت: ۲۰ دقیقه).

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

شامل برنامه ماهانه + آموزش تصویری + تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن