نان و شیرینی

کلوچه قندی؛ دستور پخت شیرینی قندی بروجرد

مواد لازم شیرینی قندی بروجرد:

  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • روغن صاف یا کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۸۰ گرم
  • گلاب: ۶۰ گرم
  • هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: کمی برای تزیین
  • خلال پسته: کمی برای تزیین

طرز تهیه شیرینی قندی بروجرد:

1. آرد را با روغن ورز می‌دهیم تا کاملاً نرم شود و هل را اضافه می‌کنیم.

2. پودر شکر را با گلاب مخلوط می‌کنیم و به مخلوط آرد و روغن اضافه می‌کنیم و سپس داخل یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.

3. بعد از سفت شدن از یخچال خارج می‌کنیم دوباره ورز می‌دهیم تا نرم شود. بعد با دست به اندازه یک فندق گلوله می‌کنیم و با فاصله در سینی می‌چینیم و روی آن را با زعفران به شکل ضربدر می‌کشیم و سپس خلال پسته می‌پاشیم و در طبقه وسط فر می‌گذاریم (درجه فر: ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد، مدت پخت: ۲۰ دقیقه).

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + آموزش تصویری تمرینات ورزشی + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا