شیرینی نارگیلی؛ طرز تهیه شیرینی نارگیلی به سبک قنادی
شیرینی نارگیلی یا نان نارگیلی یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است.
مواد لازم شیرینی نارگیلی:
- پودر نارگیل: ۳ پیمانه (یک پیمانه نارگیل ۷۰ گرم وزن دارد)
- شکر: یک و نیم پیمانه، ۱۸۰ گرم (یک پیمانه شکر غیر بلوری و پودری در حدود ۱۲۰ گرم وزن دارد)
- سفیده تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد
- روغن مایع: سه چهارم پیمانه
- آبلیمو: ۲ قاشق چایخوری
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی نارگیلی:
1. فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
2. ابتدا پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده کاملاً به هم بزنید تا مواد با هم یکدست شود ابتدا ۵ عدد سفیده را استفاده کنید اگر خیلی سفت بود سپس سفیده بعدی را اضافه کنید.
3. روی شعله گاز شعلهپخشکن بگذارید و زیر شعله را کمکم کنید مواد را درون یک ظرف استیل یا پیرکس بریزید و روی شعلهپخشکن بگذارید و مدام به هم بزنید تا مواد گرم شوند در اینجا گرم شدن مواد بسیار بسیار حائز اهمیت است باید مواد را مدام به هم بزنید و درجه گرما در حدی باشد که وقتی انگشت در مواد میکنید انگشتتان گرما را به خود بگیرد ولی در حدی نباشد که انگشتتان احساس سوختن کند.
4. سپس مواد را از روی شعله بردارید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا روغن جذب مواد شود. در اینجا اگر دیدید مواد خیلی سفت است یک سفیده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید بگذارید در دمای آشپزخانه مواد کاملاً سرد شود سپس آبلیمو و وانیل را افزوده و مواد را درون قیف بدون ماسوره بریزید و روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و آن را چرب کنید.
5. مواد را با فاصله درون سینی بگذارید و به مدت تقریبی ۱۴ تا ۱۷ دقیقه درون فر بگذارید. طی این فاصله مدام به فر نگاه کنید و وقتی زیر شیرینی طلایی شد از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا کاملاً سرد شود سپس از کاغذ جدا کنید.
نکات:
- در شیرینی نارگیلی قنادی هیچ گاه از آرد استفاده نمیکنند.
- اگر شیرینی زیاد خشک بود آبلیموی بیشتری استفاده میشود.
- برای تزیین میتوانید از پودر پسته استفاده نمایید.
نوش جان 😉
📢 دانشآموز عزیز، کلمهای که دنبالش هستی رو پیدا نکردی؟ 🤔
ما اینجاییم تا کمکت کنیم! اگه کلمهای توی سایت نبود و دوست داری براش جملهسازی بشه، همینجا توی کامنتها بنویس! ✍️ ما در سریعترین زمان ممکن برات جملههای جذاب و آموزشی میسازیم.