نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین خوشمزه و خانگی

شیرینی نان چرخی از شیرینی های محلی استان قزوین استان که برای عصرانه و شیرینی عید مناسب است.

تبلیغات

مواد لازم شیرینی نان چرخی قزوین:

  • آرد برنج: ۷۵۰ گرم
  • آرد سفید: ۷۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۷۵۰ گرم
  • پودر قند: ۳۷۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۵ عدد
  • ماست: ۱ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین:

۱. روغن، پودر قند رو با همزن می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط بشوند.

۲. بعد زرده‌های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن می‌زنیم.

۳. حالا بکینگ پودر رو به ماست اضافه و مخلوط می‌کنیم بعد به مواد دیگه مون اضافه می‌کنیم.

۴. بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج، آرد سفید رو یک‌مرتبه اضافه می‌کنیم با دست شروع می‌کنیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدهیم چون خمیر به روغن افتاده و سفت می‌شود)

تبلیغات

۵. خمیر رو به شکل گلوله درمی‌آوریم و روی آن را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و در جای خنک قرار می‌دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت خمیر استراحت کند.

۶. قالب نان چرخی را به چرخ گوشت نصب می‌کنیم.

۷. خمیر را بعد از استراحت دوباره کمی ورز می‌دهیم تا نرم بشود حالا داخل چرخ گوشت می‌ریزیم و از چرخ رد می‌کنیم بعد به اندازه دلخواه خمیر را برش میدیم.

۸. در سینی فر می‌چینیم روی آن مقداری پودر پسته می‌ریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

نکته:

تبلیغات
  1. یک ربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشود.
  2. برای تزیین روی شیرینی‌ها به جای پودر پسته از خرفه هم می‌توانید استفاده کنید.
  3. آرد برنج و پودر قند رو از حریر رد کنید.
  4. آرد سفید رو از الک رد کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا