نان، کیک و شیرینی

شیرینی نعلی؛ طرز تهیه شیرینی نعلی شکلاتی

شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است.

تبلیغات

مواد لازم شیرینی نعلی شکلاتی:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • کره: یک پیمانه (من همش رو از روغن جامد استفاده کردم شما میتونید نصف از کره و نصف از روغن جامد استفاده کنید)
  • پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • شکلات آب شده: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نعلی شکلاتی:

۱- کره (روغن) + پودر قند را با همزن خوب می‌زنیم.

۲- زرده + وانیل را اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه میدیم.

۳- پودر بادام را هم اضافه می‌کنیم.

تبلیغات

۴- آرد را اضافه می‌کنیم و با دست ورز میدیم ولی نه زیاد چون هنگام پخت روغن میندازه و پهن میشه.

۵- از خمیر یک گلوله برمی‌داریم و لوله می‌کنیم و به شکل نعل در میاریم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می‌چینیم.

نکته: در قنادی‌ها این شیرینی را با چرخ گوشت باز می‌کنند اول خمیر را داخل یخچال یا فریزر قرار می‌دهند تا خودش را بگیرد بعد با چرخ گوشت با سر خروجی مخصوص باز می‌کنند خیلی راحت و تمیز درمی‌آید.

۶- در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم.

تبلیغات

۷- پایه‌های نعل رو در شکلات فرو می‌بریم و می‌گذاریم شکلات خودش رو بگیره و بعد در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

نوش جان 😉

4.5/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا