نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه خانگی

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است.
مواد لازم شیرینی کشمشی:
- آرد: ۱۵۰ گرم
- روغن جامد: ۱۰۰ گرم
- کشمش: ۸۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پودر شکر: ۱۵۰ گرم
- وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی کشمشی:
1. کره، وانیل و پودر قند را به کمک همزن با یکدیگر خوب زده تا سبک شود، سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و هم بزنید.
2. آرد الک شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کشمشها را که شسته و خشک شده در کمی آرد غلطانده، آرد اضافی آن را گرفته و به مخلوط افزوده و هم بزنید.
3. مواد را به کمک قیف با ماسوره ساده روی سینی فر که کاغذ انداختهاید با فاصله قرار داده و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زمانیکه دور شیرینی طلائی شود.
فوت و فن شیرینی کشمشی:
- خمیر این شیرینی را نباید خیلی هم زد تا کیفیت خودش را از دست ندهد.
- اگر مایل هستید شیرینی شما نرمتر باشد بایستی مقدار آرد را تا ۱۸۰ گرم بیشتر کنید.
- اگر مایل هستید شیرینی شما بیسکوئیتی و خشکتر باشد بایستی مقدار روغن را تا ۱۵۰ گرم افزایش دهید.
- شیرینی کشمشی نیز از نمونه شیرینیهای خوشمزه میباشد. در صورتی که آرد شیرینی را زیادتر کنید، شیرینی نرمتر و اگر مقدار کره را بیشتر کنید، بیسکوئیتی و خشکتر خواهد شد.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...