نان و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه خانگی

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است.

مواد لازم شیرینی کشمشی:

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۱۰۰ گرم
  • کشمش: ۸۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: ۲/۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی:

1. کره، وانیل و پودر قند را به کمک همزن با یکدیگر خوب زده تا سبک شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه افزوده و هم بزنید.

2. آرد الک شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کشمش‌ها را که شسته و خشک شده در کمی آرد غلطانده، آرد اضافی آن را گرفته و به مخلوط افزوده و هم بزنید.

3. مواد را به کمک قیف با ماسوره ساده روی سینی فر که کاغذ انداخته‌اید با فاصله قرار داده و در فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زمانیکه دور شیرینی طلائی شود.

فوت و فن شیرینی کشمشی:

  • خمیر این شیرینی را نباید خیلی هم زد تا کیفیت خودش را از دست ندهد.
  • اگر مایل هستید شیرینی شما نرم‌تر باشد بایستی مقدار آرد را تا ۱۸۰ گرم بیشتر کنید.
  • اگر مایل هستید شیرینی شما بیسکوئیتی و خشک‌تر باشد بایستی مقدار روغن را تا ۱۵۰ گرم افزایش دهید.
  • شیرینی کشمشی نیز از نمونه شیرینی‌های خوشمزه می‌باشد. در صورتی که آرد شیرینی را زیادتر کنید، شیرینی نرم‌تر و اگر مقدار کره را بیشتر کنید، بیسکوئیتی و خشک‌تر خواهد شد.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا