نان و شیرینی

شیرینی کنجدی؛ طرز تهیه شیرینی کنجدی ساده خانگی در فر

مواد لازم شیرینی کنجدی:

  • آرد: ۱۰۰ گرم
  • هل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • کنجد: ۵۰ گرم
  • پودر شکر: ۳۰ گرم

طرز تهیه شیرینی کنجدی:

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم می‌کنیم.

2. در ابتدا کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و هل را به وسیله هم زن یک یا دو دقیقه هم می‌زنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد بیکینگ پودر و آرد را اضافه می‌کنیم و خمیر حاصله را کاملاً ورز می‌دهیم.

3. گلوله‌های کوچکی از خمیر درست می‌کنیم و با دست آن را به شکل بیضی در می‌آوریم و داخل کنجد می غلطانیم و در سینی فر میچینیم.

4. سینی را درون فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا بپزد.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

شامل برنامه ماهانه + آموزش تصویری + تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن