نان و شیرینی

گل پالوده؛ طرز تهیه شیرینی گل پالوده گیلان

گل پالوده یکی از شیرینی‌های محلی استان گیلان است که در ماه رمضان بر سر سفره ها قرار می گیرد.

مواد لازم شیرینی گل پالوده:

  • گل محمدی خشک
  • شیر
  • برنج ایرانی
  • شکر
  • کره

طرز تهیه شیرینی گل پالوده:

1. نخست برنج را بشوئید و از شب قبل بدون نمک خیس و آب آن را خالی کرده و آسیاب کنید تا به شکل خمیر درآید و با دو لیوان آب مخلوط و صاف کنید، دوبار دیگر این کار را با یک لیوان آب تکرار تا شیره برنج کاملاً دربیاید.

2. مایه را در قابلمه مناسب بریزید شیر و شکر را نیز به مخلوط اضافه کنید. گل را بشوئید و اگر تازه بود به وسیله چاقو یا غذاساز ریز خرد کنید و اگر گل خشک استفاده می‌کنید خیس کرده و بعد از نیم ساعت صاف و در غذاساز خرد کنید.

3. مخلوط شیره برنج، شیر و شکر را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به جوش بیاید بعد از جوش آمدن دیگر لازم به هم زدن نیست.

4. گل را با کره تفت دهید و به مخلوط در حال جوش اضافه کنید تا مایه غلیظ شود و در ظرف‌های کوچک بریزید و روی آن را طبق سلیقه تزئین و به صورت گرم یا خنک سرو کنید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا