نان و شیرینی

گل پالوده؛ طرز تهیه شیرینی گل پالوده گیلان

گل پالوده یکی از شیرینی‌های محلی استان گیلان است که در ماه رمضان بر سر سفره ها قرار می گیرد.

مواد لازم شیرینی گل پالوده:

  • گل محمدی خشک
  • شیر
  • برنج ایرانی
  • شکر
  • کره

طرز تهیه شیرینی گل پالوده:

1. نخست برنج را بشوئید و از شب قبل بدون نمک خیس و آب آن را خالی کرده و آسیاب کنید تا به شکل خمیر درآید و با دو لیوان آب مخلوط و صاف کنید، دوبار دیگر این کار را با یک لیوان آب تکرار تا شیره برنج کاملاً دربیاید.

2. مایه را در قابلمه مناسب بریزید شیر و شکر را نیز به مخلوط اضافه کنید. گل را بشوئید و اگر تازه بود به وسیله چاقو یا غذاساز ریز خرد کنید و اگر گل خشک استفاده می‌کنید خیس کرده و بعد از نیم ساعت صاف و در غذاساز خرد کنید.

3. مخلوط شیره برنج، شیر و شکر را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به جوش بیاید بعد از جوش آمدن دیگر لازم به هم زدن نیست.

4. گل را با کره تفت دهید و به مخلوط در حال جوش اضافه کنید تا مایه غلیظ شود و در ظرف‌های کوچک بریزید و روی آن را طبق سلیقه تزئین و به صورت گرم یا خنک سرو کنید.

نوش جان 😉

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا