طرز تهیه شیرین پلو برای 8 نفر

شیرینپلو یکی از انواع پلوها درغذاهای ایرانی و جمهوری آذربایجان و یکی از اجزای رنگین سفرهٔ در جشنهای عروسی یا مهمانیهای بزرگ است. تهیه آن از پلوهای دیگر دشوارتر نیست اما برای تهیهٔ آن باید از مواد مرغوب استفاده شود. برای طعم و رنگ و عطر شیرینپلو از پوست پرتقال، بادام و پسته، زعفران، کره و نمک و فلفل سیاه بهره میجویند.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه شیرین پلو برای 8 نفر را برای شما آماده نموده ایم.
طرز تهیه شیرین پلو مجلسی برای 8 نفر
مواد لازم برای ۸ نفر:
- برنج: یک کیلو
- مرغ: یک عدد متوسط یا گوشت بره ۲ کیلو
- خلال بادام: ۱۰۰ گرم
- خلال پسته: ۵۰ گرم
- خلال نارج یا پرتقال: تازه در حدود نیم کیلو و یا خشک ۱۰۰ گرم
- شکر: یک کیلو
- زعفران ساییده: یک قاشق سوپخوری
- روغن و فلفل و نمک: به مقدار کافی
طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه:
از روز قبل خلال پرتقال یا نارنج را دو تا سه بار در آب می جوشانیم و داخل آب سرد ریخته و دو تا سه بار آب خلال را عوض میکنیم تا تلخی آن گرفته شود سپس در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.
شکر را با سه لیوان آب یکی دو جوش میدهیم از صافی رد میکنیم تا تلخی خلال گرفته شود و سپس داخل شربت میریزیم تا چند جوش بزند و مغز خلال شیرین شود.
مرغ را به دقت تمیز کرده و شسته و میگذاریم بپزد بعد آب مرغ را از صافی رد میکنیم و با دو سه قاشق روغن و یک ملاقه از شربت خلال مخلوط میکنیم زعفران را اضافه کرده، مرغ را قطعه قطعه کرده و استخوانهای آن را میگیریم.
برنج را آبکش میکنیم، ته دیگ را دو سه قاشق روغن و نصف لیوان آب میریزیم. خلال را از داخل شربت بیرون میآوریم روی برنج میریزیم و نصف از خلال بادام را میشوییم و روی خلال نارنج یا پرتقال میریزیم.
دو سه کفگیر از برنج را روی خلالها میپاشیم. قطعات مرغ را روی برنج قرار میدهیم و بقیه برنج را روی مرغ میریزیم و روی اجاق میگذاریم.
آب مرغ را با کمی شربت و زعفران و روغن کافی روی سطح برنج میریزیم تا برنج دم بکشد.
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش