غذاها

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی؛ خوشمزه و مجلسی

شیر پلوی تبریزی یکی از غذاهای محلی تبریز است.

مواد لازم شیر پلوی تبریزی

  • برنج: سه و نیم پیمانه
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • شیر: چهار پیمانه
  • زعفران: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • کشمش پلویی: یک پیمانه
  • دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: یک پیمانه
  • خلال پسته: یک پیمانه
  • آب: دو پیمانه
  • آب پیاز: به میزان لازم
  • گلاب: ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

  1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.
  2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.
  3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
  4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.
  5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.
  6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.
  7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.
  8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا