نحوه ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات در دوران کرونا
نحوۀ صحیح ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات
ازآنجاییکه ویروس کرونا دارای ابعاد ساختاری بزرگتری نسبت به سایر ویروسها است، ماندگاری بیشتری بر روی سطوح خواهد داشت. از طرفی هم خرید کردن برای رفع نیاز تغذیه روزانه موضوعی اجتنابناپذیر در روزهای فعلی است؛ در این میان اما خرید میوه و سبزی و دقت در شستوشوی آنها اهمیتی دوچندان دارد.
محلولهای ضدعفونیکننده در داروخانهها گزینه مناسبی برای شستشوی سبزیجات است.
ترکیب محلولهای ضدعفونیکننده با آب سبزیجات راهکار مؤثری در جهت مهار ویروس کرونا است.
سعی کنید میوه و سبزیهایی انتخاب کنید که ظاهری سالم و بدون پوسیدگی داشته باشند. پس از ورود به منزل کیسههای میوه و سبزی را در جایی مخصوص و دور از دسترس کودکان قرار دهید؛ بهگونهای که تماسی با سایر وسایل منزل نیز نداشته باشند.
پسازآنکه دستهایتان را بهخوبی شستید، ظروف مخصوص حاوی مواد ضدعفونیکننده را درون سینک ظرفشویی قرار داده و میوه و سبزی را داخل آن بریزید. با گذشت زمان لازم برحسب نوع ماده ضدعفونیکننده، میوه و سبزی را بهخوبی آبکشی کرده و در سبد مخصوص قرار دهید.
روش ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات از ویروس کرونا
با اتمام عملیات ضدعفونی کردن میوه و سبزی، کیسههای پلاستیکی را دور انداخته و سینک و محل قرار دادن کیسههای خرید را شسته یا ضدعفونی کنید.
بههیچعنوان میوه و سبزی شسته نشده را درون یخچال قرار ندهید و درصورتیکه پس از شستوشو آنها را خورد کردهاید در ظرفی با درب بسته در یخچال بگذارید.
با اتمام کار دستگیره درب یخچال را ضدعفونی کنید و به یاد داشته باشید مصرف میوه و سبزی خام در بیرون از منزل در این روزهای کرونایی بههیچعنوان توصیه نمیشود.