غذاها
طرز تهیه تاکو گوشت مکزیکی با نان ترتیلا

تاکو مکزیکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در آشپزخانه مکزیکیهای سرتاسر جهان است. این غذا معمولاً دارای گوشت چرخکرده و مخلوطی از ادویهها و سبزیجات است.
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت مکزیکی:
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز خردشده: 1 عدد
- گوشت چرخکرده: 500 گرم
- گوجه خردشده: نصف لیوان
- آب مرغ یا چاشنی مرغ: 1 قاشق غذاخوری
- زیره: 1 قاشق چایخوری
- گشنیز خشک: 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا شیرین: 1 قاشق غذاخوری
- پونه: 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
- لوبیا قرمز: نصف لیوان
- نان ترتیلا: به میزان دلخواه
- پنیر موزارلا: 1 لیوان رنده شده
روش آمادهسازی تاکو گوشت مکزیکی:
دستور آماده سازی تاکو مکزیکی با گوشت
- ابتدا روغن را در قابلمهای داغ کنید و پیاز خرده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس گوجه خرده شده را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
- گوشت را با چاشنی مرغ، زیره، گشنیز، زنجبیل، پاپریکا و پونه طعم دار کنید و هم بزنید.
- رب گوجه و لوبیا قرمز را به گوشت چرخکرده اضافه کنید و هم بزنید.
- نان ترتیلا را پهن کنید و روی آن را با مخلوط گوشت چرخکرده و کمی پنیر موزارلا پرکنید و نان را از وسط تا کنید.
- نان ترتیلای پرشده از مواد را در سینی فر قرار دهید و کمی پنیر موزارلا روی آن بریزید.
- سینی فر را داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا نان ترتیلا بهخوبی برشته شود.
- نان ترتیلا را بهصورت داغ سرو کنید.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش