خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با مرغ

دستور شماره یک

مناسب برای: 5 نفر

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان:

  1. پیاز سرخ کرده: ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
  2. شکر: به میزان لازم
  3. زردچوبه: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
  4. روغن: ۵ قاشق
  5. گوشت مرغ: یک عدد کامل
  6. مغز گردو چرخ‌کرده: نیم کیلو
  7. آب: ۳/۱ پیمانه
  8. رب انار شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
  9. نمک: کمی

همچنین بخوانید: چگونه رب انار درست کنیم

طرز تهیه خورش فسنجان:

  1. مرغ را سرخ کرده و بعد پیاز را سرخ کرده و نمک و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم بعد ۳ تا ۴ لیوان آب و گردوی چرخ‌کرده را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورش آهسته بجوشد و می‌گذاریم تا خوب بپزد.
  2. رب انار را یک ربع مانده به خورش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورش کاملاً به روغن بیفتد در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه می‌کنیم.
  3. خورش باید بعد از آماده شدن کاملاً به روغن بیفتد و آب نداشته باشد. و در صورتی که مرغ پخته شد و خورش جا نیفتاد مرغ را خارج می‌کنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار می‌دهیم.

نکته:

  • معمولاً چاشنی فسنجان رب انار است ولی میتوان بجای آن‌ کمی شکر و زعفران ساییده شده استفاده کرد.
  • در خورش فسنجان آلو نیز می‌توان ریخت.
  • خورش فسنجان را با مرغابی نیز می‌توان تهیه نمود.
  • در صورتی که رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر می‌ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی‌تر بجوشد تا به روغن بیفتد.
  • این خورش با برنج مصرف می‌شود.

خورش فسنجانچطور خورش فسنجون درست کنیم؟

دستور شماره دو

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان:

  1. گردوی چرخ شده: ۳۰۰ گرم
  2. سینه مرغ: ۵/۱ الی ۲ عدد
  3. نمک: کمی
  4. رب انار: ۱ لیوان
  5. شکر: به میزان دلخواه
  6. زعفران: به مقدار لازم
مقاله پیشنهادی:  طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با مرغ، خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه فسنجون با مرغ ریش ریش:

  1. سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه و پیاز رنده شده بپزید وقتی که پخته شد گوشت را جدا و ریش ریش و زعفرانی کنید.
  2. گردو را با دانه ساب یا با چرخ‌گوشت خرد کرده با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم بگذارید بپزد.
  3. گوشت و آبگوشت را به گردو اضافه کنید و بعد رب انار و شکر به اندازه‌ای اضافه کنید که چاشنی مورد دلخواهتان به دست آید.
  4. اگر خورش شما رقیق بود می‌توانید کمی آرد سرخ شده و به آن اضافه کنید البته روی آرد سرخ شده تا داغ است آب خورش یا آب جوش بریزید تا صاف و یکنواخت شود و سپس آن را به خورش اضافه کنید.
  5. خورش را روی شعله بسیار کم بگذارید و با اضافه کردن کمی آب سرد و یا یک قطعه یخ، خورش به روغن میفتد و بعد از اینکه خورش کاملاً جا افتاد و آماده شد در ظرف بریزید و با گوشت تزیین کنید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا