خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با مرغ، خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر

زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • لپه: ۱ استکان
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد
  • بادمجان: ۱ عدد کوچک
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سیر: ۱ حبه کوچک
  • زردچوبه و گرد غوره: به مقدار کافی
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان:

  1. ابتدا پیاز را رنده کرده و در کمی روغن تفت دهید.
  2. سینه مرغ را به قطعات مربعی شکل برش داده و به پیاز که کمی نرم شده است افزوده و تفت دهید. در این زمان زردچوبه، فلفل و گرد غوره را اضافه کنید.
  3. لپه را نیم ساعت قبل از استفاده در آب خیسانده سپس از آب خارج کرده و به گوشت افزوده و خوب تفت دهید. اگر به روغن بیشتری نیاز بود اضافه کنید.
  4. سپس رب گوجه و سیر رنده شده را افزوده و بعد از کمی تفت دادن ۲ تا ۳ لیوان آب افزوده و اجازه دهید مواد با یکدیگر بپزند.
  5. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و خلال کرده و سرخ کنید، سپس نصف آن را در نیم ساعت آخر پخت به خورش افزوده تا مزه‌دار شود.
  6. بعد از پخت کامل خورش باید غلظت متوسطی داشته باشد، آن را در خورش‌خوری ریخته و سیب‌زمینی خلال شده را وسط آن ریخته و بادمجان‌های حلقه‌ای سرخ شده را دور آن بچینید و همراه با پلو سرو نمایید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا