خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش مرغ ترش

در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ ترش را باهم دیگر خواهیم آموخت، باما همراه باشید 🙂

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ ترش

  • مرغ: 1 تکه برای هر نفر
  • لپه: دو قاشق برای هر نفر
  • سیر رنده شده: 2 حبه برای هر یک نفر
  • پیاز رنده شده: یک عدد
  • تخم مرغ: دو عدد
  • سبزی: برای هر نفر 1 لیوان (جعفری، گشنیز، شوید، تره‌ی خردشده، برگ چغندر یا اسفناج)
  • آب نارنج یا آبغوره: یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ ترش

چگونه خورش مرغ ترش درست کنیم

  1. لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و بپزید.
  2. سبزی‌ها را هم تمیز کنید، بشویید و بعد از خشک شدن خردکنید.
  3. در یک قابلمه‌ی مناسب که برای تهیه خورشت در نظر دارید کمی روغن بریزد و مرغ را در آن سرخ‌کنید تا حدی که رنگش طلایی شود.
  4. بعد مرغ را از قابلمه خارج کنید و در همان روغن پیاز را تفت دهید.
  5. وقتی کمی رنگ پیاز عوض شد سبزی و سیر رنده شده را اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تغییر کند.
  6. داخل قابلمه کمی آب بریزید و مرغ‌های سرخ‌شده را هم اضافه کنید و تا آب خورش به جوش بیاید.
  7. بعد حرارت شعله را کم کنید تا مواد به مدت نیم ساعت کنار هم بپزند.
  8. بعد سپری شدن این تایم مقداری نمک و فلفل را همراه با آب‌نارنج و لپه های پخته‌شده به خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه جوشیدن این مواد، تخم‌مرغ‌ها را روی خورش بریزید و اجازه دهید خورشت چند جوش دیگر هم بزند تا تخم‌مرغ‌ها سفت شوند و بپزند.
  9. وقتی خورشت به روغن افتاد، آماده است و می‌توانید آن را در ظرف موردنظر بکشید و میل نمائید.

نوش جان 🙂

3/5 - (2 امتیاز)

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

اطلاعات بیشتر...
منبع
namnakویرایش و بازنویسی شده، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا