خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش مرغ ترش

در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ ترش را باهم دیگر خواهیم آموخت، باما همراه باشید 🙂
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ ترش
- مرغ: 1 تکه برای هر نفر
- لپه: دو قاشق برای هر نفر
- سیر رنده شده: 2 حبه برای هر یک نفر
- پیاز رنده شده: یک عدد
- تخم مرغ: دو عدد
- سبزی: برای هر نفر 1 لیوان (جعفری، گشنیز، شوید، ترهی خردشده، برگ چغندر یا اسفناج)
- آب نارنج یا آبغوره: یک پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش مرغ ترش
چگونه خورش مرغ ترش درست کنیم
- لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و بپزید.
- سبزیها را هم تمیز کنید، بشویید و بعد از خشک شدن خردکنید.
- در یک قابلمهی مناسب که برای تهیه خورشت در نظر دارید کمی روغن بریزد و مرغ را در آن سرخکنید تا حدی که رنگش طلایی شود.
- بعد مرغ را از قابلمه خارج کنید و در همان روغن پیاز را تفت دهید.
- وقتی کمی رنگ پیاز عوض شد سبزی و سیر رنده شده را اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تغییر کند.
- داخل قابلمه کمی آب بریزید و مرغهای سرخشده را هم اضافه کنید و تا آب خورش به جوش بیاید.
- بعد حرارت شعله را کم کنید تا مواد به مدت نیم ساعت کنار هم بپزند.
- بعد سپری شدن این تایم مقداری نمک و فلفل را همراه با آبنارنج و لپه های پختهشده به خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه جوشیدن این مواد، تخممرغها را روی خورش بریزید و اجازه دهید خورشت چند جوش دیگر هم بزند تا تخممرغها سفت شوند و بپزند.
- وقتی خورشت به روغن افتاد، آماده است و میتوانید آن را در ظرف موردنظر بکشید و میل نمائید.
نوش جان 🙂
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...