خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان

خورش هویج و پسته یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.

تبلیغات

مناسب برای: 6 نفر

زمان آماده سازی و تهیه: 45 الی 1 دقیقه

دستور شماره یک

مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  • هویج: ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به‌دلخواه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب‌غوره: نصف لیوان
  • برنج: ۶۰۰ گرم
  • روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: به‌دلخواه

طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  1. هویج‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید.
  2. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و در قابلمه دیگری همراه با پیازداغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب‌غوره را به آن اضافه کنید.
  3. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید.
  4. برنج را با روغن حیوانی دم‌کرده و با خورش سرو کنید.

نکته:

  • این غذا، مخصوص شهر دامغان استان سمنان است.
  • این غذا را با گوشت هم می‌توان پخت.

دستور شماره دو

مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  1. هویج: ۵۰۰ گرم
  2. سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  3. پیازداغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  4. زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق چای‌خوری
  5. نمک و فلفل: به مقدار کافی
  6. شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  7. آب‌غوره: نصف لیوان
  8. روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
  9. خلال پسته: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  1. هویج‌ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
  2. سینه مرغ را خرد می‌کنیم و همراه با پیاز سرخ می‌کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب‌غوره را به آن اضافه می‌کنیم.
  3. بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می‌کنیم.
به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا