خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان

خورش هویج و پسته یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.

مناسب برای: 6 نفر

زمان آماده سازی و تهیه: 45 الی 1 دقیقه

دستور شماره یک

مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  • هویج: ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به‌دلخواه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب‌غوره: نصف لیوان
  • برنج: ۶۰۰ گرم
  • روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: به‌دلخواه

طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  1. هویج‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید.
  2. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و در قابلمه دیگری همراه با پیازداغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب‌غوره را به آن اضافه کنید.
  3. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید.
  4. برنج را با روغن حیوانی دم‌کرده و با خورش سرو کنید.

نکته:

  • این غذا، مخصوص شهر دامغان استان سمنان است.
  • این غذا را با گوشت هم می‌توان پخت.

دستور شماره دو

مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  1. هویج: ۵۰۰ گرم
  2. سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  3. پیازداغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  4. زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق چای‌خوری
  5. نمک و فلفل: به مقدار کافی
  6. شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  7. آب‌غوره: نصف لیوان
  8. روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
  9. خلال پسته: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان:

  1. هویج‌ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
  2. سینه مرغ را خرد می‌کنیم و همراه با پیاز سرخ می‌کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب‌غوره را به آن اضافه می‌کنیم.
  3. بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می‌کنیم.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا