خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان
خورش هویج و پسته یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.
تبلیغات
مناسب برای: 6 نفر
زمان آماده سازی و تهیه: 45 الی 1 دقیقه
دستور شماره یک
مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته سمنان:
- هویج: ۵۰۰ گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
- پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده: ۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: بهدلخواه
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- آبغوره: نصف لیوان
- برنج: ۶۰۰ گرم
- روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: بهدلخواه
طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان:
- هویجها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید.
- سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و در قابلمه دیگری همراه با پیازداغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید.
- بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن میتوانید از خلال پسته استفاده کنید.
- برنج را با روغن حیوانی دمکرده و با خورش سرو کنید.
نکته:
- این غذا، مخصوص شهر دامغان استان سمنان است.
- این غذا را با گوشت هم میتوان پخت.
دستور شماره دو
مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته سمنان:
- هویج: ۵۰۰ گرم
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- پیازداغ: ۲ قاشق سوپخوری
- زعفران دمکرده: ۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار کافی
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- آبغوره: نصف لیوان
- روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: به مقدار کافی
طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنان:
- هویجها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم.
- سینه مرغ را خرد میکنیم و همراه با پیاز سرخ میکنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه میکنیم.
- بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده میکنیم.
تبلیغات