طرز تهیه دلمه کلم برای 12 نفر
دلمه کلم برگ، یک از خوشمزه ترین انواع دلمه است. این دلمه خوشمزه را می توان با چاشنی ترش یا ملس تهیه کرد. همان طور که می دانید در طبخ دلمه از ترکیب برنج و گوشت و انواع سبزی معطر استفاده می شود.
دلمه کلم که معمولاً کلم پر شده هم نامیده میشود از یک بشقاب برگ کلم پر شده تشکیل میشود.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه دلمه کلم برای 12 نفر را برای شما آماده نموده ایم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه دلمه کلم مجلسی برای 12 نفر
مواد لازم برای 12 نفر:
- کلم پیچ یا کلم برگ 3 عدد
- گوشت چرخ کرده 600 گرم
- لپه یک و نیم پیمانه
- برنج نیم دانه 3 پیمانه
- بلغور گندم 3 پیمانه
- سبزی دلمه 600 گرم
- پیاز 6 عدد
- زردچوبه نمک فلفل سیاه پودر سیر دارچین به مقدار لازم
- رب 6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دلمه کلم پیچ:
سه دونه پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید بعد گوشت چرخکرده رو اضافه و تفت بدید لپه و برنج و بلغور گندم که از شب قبل خیس کردین رو اضافه کنید ادویهها رو اضافه کنید و در آخر سبزی دلمه رو اضافه کنید تفت بدید و 3 لیوان آب بریزید تا مواد نیم پز بشه.
سه دونه پیاز رنده کنید با کمی روغن تفت بدید زردچوبه نمک فلفل سیاه و رب اضافه کنید تفت بدید و درنهایت سرکه و آب رو اضافه کنید وقتی جوشید روی دلمههایی که پیچیده شده و داخل قابلمه گذاشتید سس رو بریزید.
یه قابلمه آب بذارید رو گاز تا بجوشه وقتی جوشید کمی نمک و زنجبیل داخل آبجوش بریزید و کلم و درسته برای 10 الی 12 دقیقه بذارید داخل آب بجوشه بعد دربیارید برگ برگ کنید و با مواد دلمه پرکنید و ببپیچید.
کف قابلمه روغن بریزید چندتا برگ کلم بچینید کف قابلمه و بعد دلمههای پیچیده شده رو بچینید زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید و برای یک ساعت و نیم بذارید بپزه.
نکات پخت:
- برای اینکه بوی کلم رو بگیرید میتونید از زنجبیل تازه رنده شده یا زنجبیل خشک استفاده کنید
- داخل مواد دلمه حتماً از دارچین استفاده کنید که عالی میشه
- داخل سس به جای آبلیمو از سرکه استفاده کنید خوشمزهتر میشه