سالادها

سوپ ذرت؛ طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مجلسی

دستور تهیه سوپ ذرت (به انگلیسی: Cream of Corn Soup) خوشمزه و لذیذ.

مناسب برای: دو نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت:

نام مادهٔ غذایی مقدار
کره ۸ گرم
پیاز خرد شده ۵۰ گرم
کنسرو ذرت یک عدد
آرد یک قاشق غذاخوری
شیر و آب از هر کدام یک و یک دوم پیمانه
قرص سوپ نصفی
نمک نصف یک قاشق چایخوری
فلفل کمی

طرز تهیه سوپ ذرت:

  1. کره را بر روی شعله قرار داده تا ذوب شود پیاز خرد شده را با کره تفت می‌دهیم.
  2. ماهیتابه را از روی شعله برمی‌داریم و آرد را اضافه کرده و با کفگیر چوبی بهم می‌زنیم.
  3. دوباره ماهیتابه را روی شعله می‌گذاریم و یک دقیقه تفت می‌دهیم دوباره ماهیتابه را از روی شعله برمی‌داریم تا آرد گلوله نشود و ذرت کنسرو شده را اضافه می‌کنیم. سوپ را بر روی شعله متوسط قرار داده و یک و یک دوم پیمانه آب و قرص سوپ را افزوده تا بجوش بیاید. سپس آن را بهم زده شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم ۱۵ دقیقه بپزد.
  4. سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملاً خرد شود سپس بر روی حرارت برگردانده یک و یک دوم پیمانه شیر و نمک و فلفل به میزان لازم را افزوده وقتی به جوش آمد سوپ آماده است.
به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا