پیش غذا

سوپ پیاز؛ طرز تهیه سوپ پیاز به سه روش

سوپ پیاز نوعی سوپ است که در آن پیاز خلال نازک شده و در کره به آرامی سرخ می‌شود. هنگامی که سوپ به رنگ طلایی در آمد کنسومه یا آبگوشت (Broth) یا جایگزین آن قرص گوشت را افزوده به آن مزه داده می‌شود. سوپ در یک ظرف مقاوم به حرارت ریخته می‌شود و بر روی آن یک برش نازک نان فرانسوی قرار گرفته و بر روی نان پنیر رنده شده و در فر پخته می‌شود.

دستور شماره یک: سوپ پیاز فرانسوی

مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی:

نام مادهٔ غذایی مقدار
قرص عصاره گوشت یک عدد
پیاز درشت یک عدد
کره ۱۵ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نان فرانسوی دو تکه
آب ۳ پیمانه

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی:

  1. پیاز نصف کرده سپس آن را نازک خلال می‌کنیم.
  2. پیاز را داخل بشقاب مقاوم به حرارت پهن کرده در داخل ماکروویو بدون پوشاندن ظرف با حرارت ۵۰۰ درجه می‌پزیم.
  3. پیاز را از ماکروویو خارج کرده با دستمال آشپزخانه آب اضافه آن را می‌گیریم.
  4. در قابلمه‌ای کره را ذوب کرده پیاز را تا به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاید در حدود ۲۰ دقیقه سرخ می‌کنیم گاهگاهی پیاز را بهم می‌زنیم.
  5. آب و قرص عصاره گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کرده در حدود ۱۰ دقیقه تا پیاز نرم شود می‌پزیم. نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. سوپ را در یک سوپ‌خوری مقاوم به حرارت می‌ریزیم نان فرانسوی را ۵ میلی‌متر بریده روی سوپ قرار می‌دهیم روی نان را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم سوپ را در فر قرار داده تا رنگ پنیر کمی تیره شود در حدود ۱۰ دقیقه حرارت می‌دهیم.
همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات خوشمزه

دستور شماره دو:  سوپ پیاز ایرانی

مواد لازم سوپ پیاز:

  • کره: ۲ قطعه
  • پیاز: ۳ عدد
  • آرد: ۱۰۰ گرم
  • آب: ۳ پیمانه
  • نمک، فلفل و زرد چوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • آب دو عدد لیمو
  • شکر: ۲ قاشق
  • نعناع خشک: ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین: نصف قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • سبزیجات تازه برای تزیین (پیازچه، جعفری، نعناع، ریحان و گشنیز)

چگونگی پخت سوپ پیاز:

کره را درون ظرفی می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم تا آب شود بعد پیاز را خرد کرده و درون کره‌ها می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند. آرد را به پیازها اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم و می‌گذاریم برای چند ثانیه بجوشد. درون مواد مقداری آب می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت متوسط برای نیم ساعت بجوشد. آب لیمو و شکر را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برای ۱۰ دقیقه با حرارت آرام بپزد. سپس دارچین، زردچوبه و نعناع را درون سوپ می‌ریزیم و سوپ را از روی آتش برمی‌داریم. تخم مرغ‌ها و نمک را به سوپ اضافه می‌کنیم. این سوپ به همراه نان و سبزیجات تازه سرو می‌شود.


دستور شماره سه

تبلیغات

مواد لازم سوپ پیاز:

نام مادهٔ غذایی مقدار
آب گوشت و سبزیجات ۶ پیمانه
پیاز درشت ۴ عدد
سس سفید ۲ پیمانه
پنیر هلندی ۱۰۰ گرم
نان تست کمی

طرز تهیه سوپ پیاز:

  1. پیازها را چهار تکه کرده با آب و نمک می‌پزیم.
  2. پیاز را داخل همزن ریخته یا از الک گذرانده تا صاف شود.
  3. پیاز صاف شده را با سس سفید به آبگوشت اضافه می‌کنیم تا باهم گرم شوند قبل از جوش آمدن شعله را خاموش می‌کنیم. در آخر پنیر رنده شده را اضافه کرده و در سوپ را بسته تا پنیر ذوب شود.
  4. در صورت تمایل سوپ را با نان تست شده تزیین می‌کنیم.
به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا