نان و شیرینی

طرز تهیه قطاب یزدی خانگی خوشمزه بدون فر

در این مطلب طرز تهیه قطاب یزدی خانگی خوشمزه بدون فر را بیان خواهیم کرد، با ما همراه باشید 😉

به هر گوشه از کشورمان که سفر کنیم با غذاها و شیرینی‌های منحصربه‌فردی مواجه می‌شویم که هرکدام طعم خاص خود را دارد. یکی از این شهرها یزد است و یکی از این شیرینی‌های منحصربه‌فرد قطاب است که طرفداران خاص خودش را دارد.

ما قصد داریم در این مطلب شمارا با طرز تهیه قطاب یزدی و نکاتی برای بهتر شدن آن آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قطاب یزدی

مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب یزدی:

  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • بیکینگ‌پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر یا ماست ۱/۲ پیمانه
  • آرد به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی قطاب یزدی:

  • بادام پرک ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۱۰۰ گرم
  • پودر پسته ۴۰ گرم
  • هل سائیده شده ۱ قاشق چای‌خوری
  • عسل ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قطاب یزدی خانگی

  1. برای تهیه قطاب ابتدا زرده را بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
  2. شیر یا ماست به دمای محیط رسیده، روغن مایع و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید و مواد را با یکدیگر به‌خوبی مخلوط نمایید.
  3. درنهایت آرد را در حدی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود به مواد اضافه کنید. سپس خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید. در این فاصله مواد میانی قطاب را تهیه نمایید.
  4. خمیر را پس از استراحت مابین دو کیسه فریزری به کمک وردنه بازکنید و قالب بزنید.
  5. میزان یک قاشق چای‌خوری از مواد میانی را وسط خمیر قرار دهید و خمیر را بپیچید و یا گرد کنید.
  6. درنهایت قطاب را درون روغن داغ به‌طوری‌که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ‌کنید.
  7. روغن اضافی قطاب را با قرار دادن روی دستمال‌کاغذی بگیرید و پس از خنک شدن در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین نمایید.
  8. در صورت تمایل می‌توانید برای ایجاد عطروطعم بهتر از مخلوط پودر قند، پودر بادام و هل برای غلتاندن قطاب‌ها استفاده نمایید.

طرز تهیه مواد میانی قطاب

  1. بادام پرک را به همراه پودر قند آسیاب کنید، سپس از الک ریز رد کنید.
  2. مخلوط بادام و پودر قند الک شده را به همراه پودر پسته، هل سائیده شده، عسل و گلاب در ظرف نسبتاً گودی ترکیب کنید تا مایه یکدستی حاصل شود. در صورت تمایل می‌توانید از پودر گردو و دارچین نیز بسته به ذائقه خود در تهیه مواد میانی قطاب استفاده نمایید.

قطابدستور تهیه قطاب یزدی خانگی خوش طعم

نکاتی برای بهتر شدن قطاب‌ یزدی

  • در تهیه قطاب، ابتدا آرد را چند بار الک کرده، بعد به مواد خمیر اضافه کنید.
  • می‌توانید به‌جای ماست از همان اندازه شیر استفاده کنید.
  • برای طرز تهیه مواد میانی قطاب می‌توانید به‌جای پودر بادام از پودر پسته استفاده کنید و پودر گردو را با شکر و دارچین، هل و گلاب را باهم مخلوط کرده و به‌عنوان مواد میانی قطاب از آن‌ها استفاده کنید.
  • روغن لازم برای سرخ کردن قطاب را باید با حرارت ملایم کاملاً داغ کرد و اگر روغن تغییر رنگ داد باید روغن را تعویض نمایید. لذا، توصیه می‌شود از قابلمه کوچک برای سرخ کردن قطاب استفاده نمایید.
  • آرد را به‌آرامی به خمیر اضافه کنید. توجه داشته باشید که خمیر را بیش‌ازحد سنگین نکنید چراکه باعث خشکی و پف نکردن قطاب خواهد شد. در مقابل اگر آرد کمتر از حد معمول اضافه شود پف قطاب بیش‌ازحد می‌شود. همچنین خمیر را به مقدار کم بازکنید چراکه اگر خمیر در مجاورت هوا قرار گیرد پف لازم را نخواهد کرد.
  • در هنگام پیچاندن خمیر قطاب توجه داشته باشید که هیچ جای خمیر نباید بازبماند.
  • می‌توانید قطاب‌ها را به‌جای سرخ کردن روغن در درون فر بگذارید به این صورت که باید خمیر را بسیار نازک پهن کنید و پس از پیچیدن کف سینی را چرب کرده، قطاب‌ها را رمال کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس در پودر قند بغلتانید.
  • برای تزیین قطاب از پودر پسته استفاده کنید.
  • استفاده بیش‌ازحد از گلاب در ساختار مواد میانی قطاب باعث ترک خوردن قطاب می‌شود.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
yjcگردآوری، ویرایش و بازنگری تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا