غذاها
طرز تهیه مرغ ذغالی برای 8 نفر

آنچه در این مقاله میخوانید
مرغ ذغالی از غذاهای خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که طعم واقعا متفاوتی دارد و ارزشش را دارد که برای یک مرتبه هم که شده، آن را تهیه کنید.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه مرغ ذغالی برای 8 نفر را برای شما آماده نموده ایم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه مرغ ذغالی مجلسی برای 8 نفر
مواد لازم برای 8 نفر:
- مرغ: 16 تکه
- سس مایونز: چهار قاشق غذاخوری
- آب: 8 لیوان
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- زعفران: دو استکان
- پیاز: 8 عدد بزرگ
- زغال: چند تکه
طرز تهیه مرغ زغالی خوشمزه:
- ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
- در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه. حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید. شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
- سس مایونز و آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید. سس آماده شده رو کنار بگذارید.
- پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید. بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیازها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
- مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید. گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود شش الی هشت قاشق ازش باقی بمونه.
- روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه. چند عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی.
- چند قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهیتابه یا قابلمه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.