طرز تهیه موم عربی با شکر

در این مطلب به آموزش تهیه موم عربی با شکر خواهیم پرداخت، باما همراه باشید 🙂
امروزه خانم ها دوست دارند هر چی سریعتر از شر موهای زائدشان خلاص بشوند. روشهای زیادی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد که یکی از آنها استفاده از موم عربی است. خانم هایی که فرصت رفتن به آرایشگاه رو ندارند بهتر است در خانه از موم های خانگی و طبیعی استفاده کنند. استفاده از موم مربوط به قرنهای خیلی پیش است که بیشتر در کشورهای عربی و آفریقایی از آن استفاده میکردند. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه موم عربی آشنا شوید.
موم عربی چیست؟
موم عربی بر خلاف مومهای دیگر که نیاز به گرم کردن و حرارت دیدن دارد، به صورت سرد قابل استفاده است. شما می توانید این موم را با ورز دادن در دستتان آماده مصرف کنید. در واقع موم عربی یک نوع موم سرد است. مزیت دیگر این موم نسبت به موهای دیگر این است که نیاز به پد و پارچه ندارد و وقتی روی پوست میمالید به صورت یک لایه به راحتی کنده می شود. موم عربی به خاطر اینکه طبیعی و نیاز به حرارت ندارد بسیار پرطرفدار است.
ویژگیهای موم عربی
موم عربی چسبندگی طبیعی دارد و به راحتی روی پوست می چسبد. استفاده از آن راحت است و پس از استفاده موهای کم پشت درمی آیند. همچنین شستن و پاک کردن این موم از سطح پوست خیلی راحت است. موم عربی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در بسیاری از مراکز زیبایی و اپیلاسیون از این نوع موم استفاده می شود. این موم بعد از هر بار آماده سازی فقط برای یک نفر قابل استفاده است و برای شخص دیگر باید از موم آماده دیگری استفاده کرد. به این صورت بهداشت به طور کامل رعایت می شود. اصولاً به علت مواد طبیعی موجود در این موم حساسیت پوستی گزارش نشده است. این مسئله دقیقاً یکی از برتریهای مومهای طبیعی و ارگانیک نسبت به مومهای شیمیایی و خارجی است. زیرا مصرف کننده بدون نگرانی از عوارض احتمالی از این نوع مو زدایی بهره می برد.
طرز تهیه موم عربی برای اپیلاسیون موها
مواد لازم جهت تهیه موم عربی
- شکر: یک فنجان
- عسل: یک فنجان
- آبلیمو: نصف فنجان
مراحل تهیه موم عربی
مرحله اول
برای تهیه این موم ابتدا شکر را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کامل ذوب شود. هنگامی که شکر روی حرارت است آن را هم بزنید تا به شکل کارامل دربیاید.
مرحله دوم
سپس بعد از ذوب شدن کامل شکر به آن عسل و آبلیمو اضافه کنید و به خبوی هم بزنیند تا حالت خمیری پیدا کند.
مرحله سوم
- آگر دیدید که مخلوط خیلی غلیظ شده کمی آب به اون اضافه کنید و هم بزنیند تا به غلظت مناسب برسد.
- در نهایت موم شما آماده مصرف است اما باید اول کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتد و خنک بشود و بعد اونو استفاده کنید.
- اگر قصد دارید که موم را برای سریهای بعدی هم نگه دارید و استفاده کنید حتماً اونو در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.
مراحل تهیه موم عربی به صورت تصویری
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش