غذاها
طرز تهیه مینی پیتزای مرغ خانگی
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه مینی پیتزای مرغ:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
- آرد: 2 لیوان
- مایهخمیر: 1 قاشق غذاخوری (که با شکر و آب ولرم مخلوط شده)
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- تخممرغ: 1 عدد
- ماست: 1 و نیم قاشق چایخوری
- شیر خشک: 1 قاشق غذاخوری
- آب ولرم: به میزان لازم
- روغن: یکچهارم لیوان
مواد لازم برای تهیه ملات پیتزا:
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- رزماری: یکچهارم قاشق چایخوری
- سینه مرغ: یک عدد
- فلفل رومی: نصف لیوان (ورقهای شده)
- قارچ: یکچهارم لیوان (خردشده)
- پیاز: 1 عدد
- زیتون سیاه: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا: نصف لیوان
- پنیر چدار: نصف لیوان
- سس پیتزا: نصف لیوان
روش آمادهسازی مینی پیتزای مرغ:
- ابتدا آرد، مایهخمیر، نمک، تخممرغ، ماست، شیر خشک، آب ولرم و روغن را در ظرفی بهخوبی مخلوطکنید و با دست ورز دهید سپس در ظرف را با پارچهای تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
- ماهیتابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس روغن، پیاز، سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، رزماری، قارچ، فلفل رومی را اضافه کنید و بهخوبی بپزید سپس گاز را خاموشکنید.
- خمیر را به گلولههای کوچک تقسیم کنید سپس آن را پهن کنید.
- خمیر را در سینی فر با فاصله از یکدیگر بگذارید.
- ابتدا سس پیتزا، ملات درستشده در شماره (2)، زیتون سیاه و پنیر به ترتیب روی هر قطعه از خمیر بریزید.
- ابتدا زیر فر را روشن کنید سپس سینی فر را در فر قرار دهید و بگذارید خمیر بهخوبی پخته شود (هنگامی که چاقویی تمیز را وارد نان پیتزا بکنید و تمیز از نان خارج شود یعنی خمیر پخته شده است) سپس قسمت بالای فر را روشن کنید تا کمی مینی پیتزا برشته شود.
- مینی پیتزای شما آماده سرو است.
نوش جان 😉
تبلیغات