غذاها

طرز تهیه مینی پیتزای مرغ خانگی

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه مینی پیتزای مرغ:

مواد لازم برای تهیه خمیر:

  • آرد: 2 لیوان
  • مایه‌خمیر: 1 قاشق غذاخوری (که با شکر و آب ولرم مخلوط شده)
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • ماست: 1 و نیم قاشق چای‌خوری
  • شیر خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: به میزان لازم
  • روغن: یک‌چهارم لیوان

مواد لازم برای تهیه ملات پیتزا:

  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • رزماری: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • سینه مرغ: یک عدد
  • فلفل رومی: نصف لیوان (ورقه‌ای شده)
  • قارچ: یک‌چهارم لیوان (خردشده)
  • پیاز: 1 عدد
  • زیتون سیاه: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا: نصف لیوان
  • پنیر چدار: نصف لیوان
  • سس پیتزا: نصف لیوان

روش آماده‌سازی مینی پیتزای مرغ:

  1. ابتدا آرد، مایه‌خمیر، نمک، تخم‌مرغ، ماست، شیر خشک، آب ولرم و روغن را در ظرفی به‌خوبی مخلوط‌کنید و با دست ورز دهید سپس در ظرف را با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  2. ماهیتابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس روغن، پیاز، سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، رزماری، قارچ، فلفل رومی را اضافه کنید و به‌خوبی بپزید سپس گاز را خاموش‌کنید.
  3. خمیر را به گلوله‌های کوچک تقسیم کنید سپس آن را پهن کنید.
  4. خمیر را در سینی فر با فاصله از یکدیگر بگذارید.
  5. ابتدا سس پیتزا، ملات درست‌شده در شماره (2)، زیتون سیاه و پنیر به ترتیب روی هر قطعه از خمیر بریزید.
  6. ابتدا زیر فر را روشن کنید سپس سینی فر را در فر قرار دهید و بگذارید خمیر به‌خوبی پخته شود (هنگامی که چاقویی تمیز را وارد نان پیتزا بکنید و تمیز از نان خارج شود یعنی خمیر پخته شده است) سپس قسمت بالای فر را  روشن کنید تا کمی مینی پیتزا برشته شود.
  7. مینی پیتزای شما آماده سرو است.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا