غذاها
طرز تهیه نودل با استیک به روش آسیایی
نودل با استیک آسیایی یکی از غذاهای محبوب است که دارای فواید زیادی برای سلامتی است. این نودل خوشطعم است و آمادهسازی آن زمان زیادی را نمیگیرد.
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه نودل با استیک:
- نودل: 1 بسته 500 گرمی
- استیک: 3 تیکه
- سیر: 2 حبه لهشده
- روغن ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- آب: 1/4 لیوان
- سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
- سس باربیکیو: 1 قاشق غذاخوری
- هویج: 2 عدد خلالی شده
- فلفل دلمهای: 1 عدد خلالی شده
- پیازچه: 2 عدد خردشده
- بادامزمینی: 1/4 لیوان خردشده
روش آمادهسازی نودل با استیک:
- ابتدا نودل را در آب جوش دادهشده به مدت 10 دقیقه آبپز کنید و سپس آن را در صافی ریخته، آب آن را بگیرید و کنار بگذارید.
- ابتدا روغن ذرت را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت زیاد بگذارید و سپس تیکههای استیک را در آن بهخوبی سرخکنید تا زمانی که رنگش تغییر کند.
- سیر و سس سویا را به آن اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه بگذارید تا پخته شود، بعدازآن مواد را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
- در همان روغن، نودل های آبپز شده، سس باربیکیو، هویج، فلفل دلمهای و پیاز را تف بدهید. پس از طلایی شدن پیاز استیک را مجدد به مواد اضافه کنید.
- مخلوط را با نمک و بادام تزیین و طعم دار کنید.
نوش جان 😉