نوشیدنی ها
طرز تهیه کارامل لاته (لته)
کارامل لاته یکی از نوشیدنیهای مناسب فصل زمستان است که از شیر، قهوه اسپرسو فوری و سس کارامل تشکیل شده است و در کنار بیسکویت سرو میشود.
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
مناسب برای: 3 نفر
مواد لازم برای تهیه کارامل لاته:
- شیر گرم: 2 لیوان
- قهوه اسپرسوی فوری: 1 قاشق غذا خوری
- آب داغ: 1 لیوان
- سس کارامل: یک چهارم لیوان
- شکر: به میزان لازم (اختیاری)
- خامه: به میزان لازم
روش آماده سازی کارامل لاته:
- ابتدا آب را در شیر جوش بریزید و بگذارید بجوش آید سپس قهوه و شیر داغ را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 1 دقیقه بجوشد.
- سس کارامل و شکر را به مخلوط قهوه اضافه کنید و هم بزنید.
- کارامل لاته را در لیوان سرو قرار دهید سپس خامه را روی کارامل لاته بریزید و با سس کارامل تزیین کنید.
- کارامل لاته شما آماده سرو است.
نوش جان 😉