نوشیدنی ها
طرز تهیه کوکتل سیب ترش و چای

کوکتل سیب ترش و چای یکی از نوشیدنیهای خوشطعم و سرد و آسان و مناسب فصل تابستان است که میتوان در کنار کیک و انواع شیرینی آن را سرو نمود.
زمان آمادهسازی: 20 دقیقه
مناسب برای: 8 نفر
مواد لازم برای تهیه کوکتل سیب ترش و چای:
- آب: نصف لیوان
- چای: 2 قاشق چایخوری
- آب سیب سبز: 3 و نیم لیوان
- سیب سبز: 500 گرم (ورقهای شده)
- شیر غلیظ شده: 400 گرم
- ماست کمچرب: 1 و یکچهارم لیوان (یخزده)
- یخ: 400 گرم (خردشده)
روش آمادهسازی کوکتل سیب ترش و چای:
- طرز تهیه چایی: ابتدا آب در قوری روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید سپس چای را در آن بریزید و زیر قوری را خاموشکنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه دم بکشد.
- چای را کنار بگذارید تا دم بکشد سپس چای در صافی قرار دهید و صاف کنید.
- آبمیوه سیب، تیکههای سیب، شیر غلیظ شده، ماست و چای را در همزن برقی قرار دهید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
- یخ خردشده را به مواد بالا (در همزن برقی) اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
- کوکتل سیب ترش و چای را در لیوان سرو بریزید.
نوش جان 😉