نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک وانیلی ساده برای 4 نفر

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه کیک وانیلی ساده برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک وانیلی ساده برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی:

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۲.۵ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه سر خالی
  • روغن مایع ½ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک وانیلی با فر و بدون فر برای ۴ نفر:

ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود. در ادامه آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا آرد سبک شود. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. قابلمه‌ای را کمی چرب کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود.

تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و کمی حجیم شوند. می‌توانید از همزن دستی نیز استفاده کنید تا جایی که مواد پف کنند. در ادامه روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید.

در ادامه مخلوط آرد را به صورت تدریجی به مواد کیک اضافه کنید. در این مرحله همزن را کنار گذاشته و با لیسک یا یک قاشق مواد را خوب هم بزنید تا گلوله‌ها آرد باز شود. حالا مواد را داخل قالب دلخواه و یا قابلمه گرم شده بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی خارج شود.

در ادامه روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و حرارت را خیلی کم کنید و شعله پخش کن بگذارید و برای ۶۰ دقیقه بگذارید تا کاملاً کیک پخته شود. بعد از این زمان کیک را چک کنید و اگر خلال دندان تمیز از کیک خارج شد صبر کنید تا کمی خنک شود.

برای پخت در فر باید در قالب با شکل دلخواه خود مایه کیک را بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک پخته شود. در انتها می‌توانید به دلخواه گریل را برای ۴ دقیقه روشن کنید تا سطح کیک طلایی شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کیک وانیلی

  • می‌توانید برای تزئین از کمی گاناش شکلاتی استفاده کنید.
  • می توانید با این دستور کیک انواع کیک های میوه ای را با جایگزین کردن اسانس میوه به جای وانیل تهیه کنید.
  • برای تست پخت کیک باید با خلال دندان از مرکز کیک آن را چک کنید.
  • برای فرهای برقی و توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
  • بعد از پخت کیک آن را روی توری برگردانده تا خنک شود.
  • آرد را بین 3 تا 5 بار الک کنید.
5/5 - (3 امتیاز)

منبع
parsidaysalamdonya

مطالب مرتبط

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا