نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک گلابی کاراملی مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه کیک گلابی کاراملی
- گلابی (ورقه ورقه شده): 2 عدد
- تخممرغ: 3 عدد
- آرد: 2 پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- روغن: 1/2 پیمانه
- شیر یا ماست: 1/4 پیمانه
- بیکینگپودر: 2 قاشق مرباخوری
- وانیل: بهاندازه نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کارامل
- شکر: 1 پیمانه
طرز تهیه کیک گلابی کاراملی
طرز تهیه خمیر کیک
- ابتدا سفیده تخممرغ را از زرده جدا کرده و هرکدام را داخل ظرفی جداگانه هم بزنید، سفیده را تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم بزنید و داخل یخچال قرار دهید.
- به ظرف دیگر که زرده قرار دارد، شکر و وانیل اضافه کنید و با همزن طوری هم بزنید که صدای خشخش شکر دیگر به گوش نرسد.
- روغن را به مخلوط فوق اضافه کرده و بهخوبی هم بزنید.
- در ادامه شیر یا ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
- همزن را کنار بگذارید، آرد و بیکینگپودر الک شده را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
- سفیده تخممرغ را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک بهآرامی هم بزنید.
طرز تهیه کارامل
- شکر را کف قالب ریخته به صورتی که لایهای از شکر تمام قالب را بپوشاند. آن را روی حرارت ملایم بگذارید و فقط سینی قالب کیک را جابجا کنید تا مواد در تمام قالب پخش شود (با قاشق این عمل را انجام ندهید).
- گلابی ورقه ورقه شده را کف قالب بچینید و مایع کیک را روی گلابی بریزید و قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فری که یک ربع تا بیست دقیقه قبل با دمای 180 درجه روشن کردهاید بگذارید.
- پس از گذشت نیم ساعت در فر را بازکنید و چاقویی تمیز داخل کیک فروکنید اگر مواد کیک به چاقو چسبید یعنی کیک هنوز آماده نیست و نیاز به پخت بیشتری دارد پس به آن 15 دقیقه دیگر زمان دهید تا بهخوبی پخته شود.
نکته: زمانی که کیک را درون فر قراردادید تا 30 دقیقه نباید در فر را بازکنید زیرا این عمل باعث خوابیدن پف کیک خواهد شد.
نوش جان 😉