نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک گلابی کاراملی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه کیک گلابی کاراملی

  • گلابی (ورقه ورقه شده): 2 عدد
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • آرد: 2 پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • روغن: 1/2 پیمانه
  • شیر یا ماست: 1/4 پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: 2 قاشق مرباخوری
  • وانیل: به‌اندازه نوک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه کارامل

  • شکر: 1 پیمانه

طرز تهیه کیک گلابی کاراملی

طرز تهیه خمیر کیک

  1. ابتدا سفیده تخم‌مرغ را از زرده جدا کرده و هرکدام را داخل ظرفی جداگانه هم بزنید، سفیده را تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم بزنید و داخل یخچال قرار دهید.
  2. به ظرف دیگر که زرده قرار دارد، شکر و وانیل اضافه کنید و با همزن طوری هم بزنید که صدای خش‌خش شکر دیگر به گوش نرسد.
  3. روغن را به مخلوط فوق اضافه کرده و به‌خوبی هم بزنید.
  4. در ادامه شیر یا ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
  5. همزن را کنار بگذارید، آرد و بیکینگ‌پودر الک شده را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  6. سفیده تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به‌آرامی هم بزنید.

طرز تهیه کارامل

  1. شکر را کف قالب ریخته به صورتی که لایه‌ای از شکر تمام قالب را بپوشاند. آن را روی حرارت ملایم بگذارید و فقط سینی قالب کیک را جابجا کنید تا مواد در تمام قالب پخش شود (با قاشق این عمل را انجام ندهید).
  2. گلابی ورقه ورقه شده را کف قالب بچینید و مایع کیک را روی گلابی بریزید و قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فری که یک ربع تا بیست دقیقه قبل با دمای 180 درجه روشن کرده‌اید بگذارید.
  3. پس از گذشت نیم ساعت در فر را بازکنید و چاقویی تمیز داخل کیک فروکنید اگر مواد کیک به چاقو چسبید یعنی کیک هنوز آماده نیست و نیاز به پخت بیشتری دارد پس به آن 15 دقیقه دیگر زمان دهید تا به‌خوبی پخته شود.

نکته: زمانی که کیک را درون فر قراردادید تا 30 دقیقه نباید در فر را بازکنید زیرا این عمل باعث خوابیدن پف کیک خواهد شد.

نوش جان 😉

3.7/5 - (6 امتیاز)

منبع
بخش آشپزی مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا