نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک یزدی خانگی

کیک یزدی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین کیک‌هایی ایرانی است که دستور پخت اصلی آن به شهر یزد تعلق دارد.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی

آرد: 3 پیمانه

شکر: 1/3 پیمانه

شیر: 2/3 پیمانه

نمک: 1/8 قاشق چای‌خوری

خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 1 پیمانه

بیکینگ‌پودر: 2 قاشق مرباخوری

اسانس هل: 4 قطره

گلاب: 1/3 پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد

کنجد: به میزان لازم

کاغذ مومی: به تعداد لازم

قالب کیک یزدی: به تعداد لازم

طرز تهیه کیک یزدی سنتی

طرز تهیه کیک یزدی خانگیطرز تهیه کیک یزدی مرحله به مرحله

  1. ابتدا آرد را با بیکینگ‌پودر مخلوط کرده، الک کنید و کنار بگذارید. فر را روشن کنید و روی درجه 240 بگذارید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را با همزن هم بزنید و بعد از یکدست شدن، به آن شکر اضافه کنید و آن‌قدر با همزن مخلوط‌کنید که رنگ آن تغییر کند و صدای خش‌خش شکر به گوش نرسد.
  3. در ظرف دیگری شیر گرم، گلاب، خامه، اسانس هل و روغن را مخلوط‌کنید (در حین هم زدن، مخلوط شکر و تخم را کم‌کم به آن اضافه کنید.)
  4. در مرحله آخر آرد را به مخلوط بالا به‌صورت آرام اضافه کرده و همزمان همزن را روی درجه کم قرار دهید و اجازه دهید مواد به‌خوبی مخلوط شوند.
  5. کاغذ مومی در کف قالب‌های کیک یزدی قرار دهید و 2/3 قالب را با مواد آماده‌شده پرکنید و به میزان دلخواه روی آن کنجد بپاشید.
  6. در وسط مواد هر قالب با چاقوی روغنی شده علامتی به‌صورت ضربدر ایجاد کنید (اینکار باعث می‌شود که کیک شما به حالت گنبدی پف کند.)
  7. قالب‌ها را در سینی فر قرار دهید و دمای فر را به 200 درجه سانتی گراد برسانید.
  8. پس از 10 الی 15 دقیقه کیک شماد آماده است.

 نوش جان:)

3.2/5 - (6 امتیاز)
🍽️ نظرت درباره این دستور آشپزی چیه؟
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربه‌ات داری، خوشحال می‌شیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇

آیا به آموزش زبان عربی علاقه‌مند هستید؟

یادگیری مکالمه عربی اماراتی و عمانی از سطح پایه تا حرفه‌ای با تلفظ بومی، مناسب سفر، کار یا مهاجرت.

شروع یادگیری
منبع
بخش آشپزی مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا