غذاها

طرز تهیه عدس پلو کته با کشکش و گوشت چرخ کرده

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه عدس پلو کته:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • عدس: ۱ پیمانه
  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • کشمش: ۲۰۰ گرم
  • نمک و روغن: به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه عدس پلو کته:

  1. ابتدا عدس را شسته و با کمی آب می‌گذاریم تا پخته شود.
  2. برنج را با نمک بصورت کته آماده کرده و روی حرارت می‌گذاریم، قبل از اینکه کاملاً آب برنج گرفته شود عدس (عدس آب نداشته باشد) را به برنج اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط گردد.
  3. روغن را به برنج اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا عدس پلو دم بکشد.
  4. در ماهیتابه روغن ریخته و پیاز خرد شده را سرخ می‌کنیم و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می‌دهیم. (می‌توان از کوفته ریزه بجای گوشت چرخ کرده استفاده کرد)
  5. بعد کشمش را تفت داده و کمی زعفران در آب دم کرده به آن اضافه می‌کنیم تا در زمان سرو عدس پلو برای تزیین استفاده شود.

نوش جان 😉

3.3/5 - (3 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا