غذاها
طرز تهیه عدس پلو کته با کشکش و گوشت چرخ کرده
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه عدس پلو کته:
- برنج: ۳ پیمانه
- عدس: ۱ پیمانه
- گوشت: ۲۰۰ گرم
- کشمش: ۲۰۰ گرم
- نمک و روغن: به مقدار لازم
- زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه عدس پلو کته:
- ابتدا عدس را شسته و با کمی آب میگذاریم تا پخته شود.
- برنج را با نمک بصورت کته آماده کرده و روی حرارت میگذاریم، قبل از اینکه کاملاً آب برنج گرفته شود عدس (عدس آب نداشته باشد) را به برنج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط گردد.
- روغن را به برنج اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا عدس پلو دم بکشد.
- در ماهیتابه روغن ریخته و پیاز خرد شده را سرخ میکنیم و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. (میتوان از کوفته ریزه بجای گوشت چرخ کرده استفاده کرد)
- بعد کشمش را تفت داده و کمی زعفران در آب دم کرده به آن اضافه میکنیم تا در زمان سرو عدس پلو برای تزیین استفاده شود.
نوش جان 😉
خیلی راحت و خوب اموزش دادید ممنون