غذاهای دریایی

طرز تهیه فلافل ماهی مرحله به مرحله خوشمزه و لذیذ

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه فلافل ماهی:

  • ماهی چرخ شده: ۳۰۰ گرم
  • نخود خیس شده: ۴۰۰ گرم
  • پودر زیره سبز: ۱ قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • سیر له‌شده: ۲ حبه
  • گشنیز خرد شده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز پخت فلافل ماهی:

  1. ابتدا ماهی، نخود چرخ شده، پیاز رنده شده، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده.
  2. سپس پودر زیره، نمک، بکینگ پودر، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا مخلوط شود.
  3. سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ می‌کنیم.
  4. این غذا را همراه نان باگت، خیار شور، کاهو و گوجه فرنگی سرو می‌کنند.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا