غذاهای دریایی
طرز تهیه فلافل ماهی مرحله به مرحله خوشمزه و لذیذ
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه فلافل ماهی:
- ماهی چرخ شده: ۳۰۰ گرم
- نخود خیس شده: ۴۰۰ گرم
- پودر زیره سبز: ۱ قاشق مرباخوری
- تخممرغ: ۲ عدد
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
- سیر لهشده: ۲ حبه
- گشنیز خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز پخت فلافل ماهی:
- ابتدا ماهی، نخود چرخ شده، پیاز رنده شده، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده.
- سپس پودر زیره، نمک، بکینگ پودر، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا مخلوط شود.
- سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ میکنیم.
- این غذا را همراه نان باگت، خیار شور، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند.
نوش جان 😉