نان و شیرینی

قماق؛ طرز تهیه قماق مازندرانی

قماق یکی از شیرینی های محلی استان مازندران است.

مواد لازم قماق مازندرانی:

  • آرد گندم: ۲۰۰ گرم
  • گردو: ۲۰۰
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری: ۲۰ گرم
  • شنبلیله: ۱۰ گرم
  • شوید: ۱۰ گرم
  • پیاز: ۲۰ گرم
  • کره: ۲۰

طرز تهیه قماق مازندرانی:

۱. جعفری، شنبلیله و شوید را شسته و خرد ‌کنید.

۲. پیاز را ریز کرده به سبزی خرد شده اضافه کنید.

۳. تخم مرغ را با مقداری کره مخلوط ‌کنید.

۴. گردوی ساییده شده و سبزی را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه ‌کنید.

۵. آرد را کم‌کم با مواد آماده شده مخلوط کنید.

۶. مواد آماده شده را در تابه پخش کنید تا با حرارت بسیار کم پخته شود.

۷. روی تابه را با در آن یا با تابه دیگری بپوشانید و آن را از ذغال روشن پر کنید تا حرارت از دوسو به مواد قماق در حال پخت وارد شود.

۸. مدت طبخ این نوع شیرینی یک ساعت است.

خواص درمانی قماق:

این میان وعده اگر چه از شیرینی‌های استان به شمار می‌رود ولی از هیچ‌گونه مواد شیرین‌کننده‌ای در آن استفاده نمی‌شود. این میان وعده، تنها شیرینی است که در آن شکر به کار نمی‌رود و برای بیماران قندی توصیه می‌شود. وجود انواع سبزی و تخم مرغ نیز آن را میان وعده‌ای کامل برای همهٔ سنین ساخته است.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا