نان و شیرینی

قماق؛ طرز تهیه قماق مازندرانی

قماق یکی از شیرینی های محلی استان مازندران است.

مواد لازم قماق مازندرانی:

  • آرد گندم: ۲۰۰ گرم
  • گردو: ۲۰۰
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری: ۲۰ گرم
  • شنبلیله: ۱۰ گرم
  • شوید: ۱۰ گرم
  • پیاز: ۲۰ گرم
  • کره: ۲۰

طرز تهیه قماق مازندرانی:

۱. جعفری، شنبلیله و شوید را شسته و خرد ‌کنید.

۲. پیاز را ریز کرده به سبزی خرد شده اضافه کنید.

۳. تخم مرغ را با مقداری کره مخلوط ‌کنید.

۴. گردوی ساییده شده و سبزی را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه ‌کنید.

۵. آرد را کم‌کم با مواد آماده شده مخلوط کنید.

۶. مواد آماده شده را در تابه پخش کنید تا با حرارت بسیار کم پخته شود.

۷. روی تابه را با در آن یا با تابه دیگری بپوشانید و آن را از ذغال روشن پر کنید تا حرارت از دوسو به مواد قماق در حال پخت وارد شود.

۸. مدت طبخ این نوع شیرینی یک ساعت است.

خواص درمانی قماق:

این میان وعده اگر چه از شیرینی‌های استان به شمار می‌رود ولی از هیچ‌گونه مواد شیرین‌کننده‌ای در آن استفاده نمی‌شود. این میان وعده، تنها شیرینی است که در آن شکر به کار نمی‌رود و برای بیماران قندی توصیه می‌شود. وجود انواع سبزی و تخم مرغ نیز آن را میان وعده‌ای کامل برای همهٔ سنین ساخته است.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

شامل برنامه ماهانه + آموزش تصویری + تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن