خورشها و قلیهها
طرز تهیه قورمه به شیرازی مجلسی و خوشمزه
قورمه به غذای محلی شیراز است.
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه قورمه به شیرازی:
- گوشت راسته چربیدار: ۴۰۰ گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
- لپه: یک پیمانه
- آبلیمو: 1 و نیم قاشق غذاخوری
- شکر: 4 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
- به: نیم کیلوگرم
طرز تهیه قورمه به شیرازی:
- گوشت را به صورت تکههای کوچک خرد کنید. سپس آن را با پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید.
- دو پیمانه آب و لپه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه پخته شوند.
- در این مرحله، به را خرد کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید. در مراحل پایانی پخت، آبلیمو، شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید قورمه قوام بیاید.
نوش جان 😉