خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه قورمه به شیرازی مجلسی و خوشمزه

قورمه به غذای محلی شیراز است.

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه قورمه به شیرازی:

  • گوشت راسته چربی‌دار: ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • لپه: یک پیمانه
  • آبلیمو: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر: 4 قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
  • به: نیم کیلوگرم

طرز تهیه قورمه به شیرازی:

  1. گوشت را به صورت تکه‌های کوچک خرد کنید. سپس آن را با پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید.
  2. دو پیمانه آب و لپه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه پخته شوند.
  3. در این مرحله، به را خرد کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید. در مراحل پایانی پخت، آب‌لیمو، شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید قورمه قوام بیاید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا