غذاها

طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی مجلسی و خوشمزه

قیسی پلو یکی از غذاهای محلی اردبیل است.

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم قیسی پلو اردبیلی:

  • روغن: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • قیسی: یک فنجان
  • نمک، فلفل: به مقدار دلخواه
  • جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری
  • برنج: ۵۰۰ گرم
  • گوشت: ۵۰۰ گرم
  • آب: دو لیتر
  • دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • کره آب شده: نیم فنجان

طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی:

  1. گوشت را قطعه کرده آن را با روغن و ادویه (فلفل، دارچین و جوز هندی) قدری سرخ کنید. سپس به آن آب و نمک اضافه کنید تا خوب بپزد.
  2. آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده.
  3. آنگاه برنج را که پخته‌اید موقع آبکش نصف آن را ته دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آن را دم کنید.
  4. آنگاه‌که دم کشید می‌توانید آن را میل نمایید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا