لطیفه خامه ای؛ طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خانگی

آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم شیرینی لطیفه خامه ای:
- تخم مرغ: ۳ عدد
- آرد: ۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذاخوری کمتر
- پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- پودر شکر: مقداری برای روی مایه شیرینی
- خامه: به میزان لازم
- پودر پسته یا پسته خلالی: مقداری برای تزیین
طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای:
1. سفیده و زرده تخممرغها را جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید که کاملاً سفت سفت شود.
2. پودر شکر را به سفیده اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود. زرده را با وانیل هم بزنید تا کاملاً یکدست شود و به سفیده اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی آرام هم بزنید، یعنی زیر و رو میکنیم.
3. آرد را آرام و کمکم الک کنید به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید. باید خیلی با حوصله این کار را انجام دهید تا پف سفیده نخوابد. بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید سفیده سبک و پفکی باشد. (اگر خوب مواد را هم بزنید بعد پخت یک شیرینی خواهید داشت که بافت اسفنجی داره.)
4. مواد را داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا المینیومی انداختید از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانتی متر باشد استفاده کنید. وقتی همه شیرینیها را قیف زدید پودر شکر رویشان الک کنید.
5. سینی شیرنی را داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد وقتی پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینیها جدا نخواهند شد.
6. بعد از سرد شدن شیرینی، بین دو شیرینی را با قیف خامه ریخته و روی خامه کمی پودر پسته بپاشید و در سینی بچینید.
بهترین دستور پخت شیرینی لطیفه
فوت و فن شیرینی لطیفه خامه ای:
- در صورتی که نمیخواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آن را خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.
- برای تهیه نان شکلاتی لطیفه ۲ قاشق از آرد را کم کرده و ۲ قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.
- اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و یک قسمت کار رو درست انجام ندید به جای شیرینی لطیفه لواشک لطیفه خواهید پخت و یا شیرینی هاتون به جای اسفنجی شدن سفت خواهند شد. پس هم زدنش خیلی مهمه مخصوصاً هم زدن دورانیش.
نوش جان 😉