غذاها

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی برای 30 نفر

لوبیاپلو یک پلو ایرانی است که با برنج باسماتی، لوبیا سبز، گوشت قرمز چرخ کرده یا قرمه شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات پخته می‌شود.

لوبیا پلو گاهی همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار، خورده می‌شود.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی برای 30 نفر را برای شما آماده نموده ایم.

زمان آماده سازی مواد تا گذاشتن درب دیگ: ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه

زمان دم کشیدن لوبیاپلو: ۱ و نیم ساعت

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه برای 30 نفر

مواد لازم برای 30 نفر:

  • برنج: 5 کیلو
  • گوشت چرخ شده: 1 و نیم کیلو
  • سیب زمینی: 1 کیلو و نیم
  • لوبیاسبز: 1 کیلو
  • هویج: نیم کیلو
  • رب گوجه: 1 کیلو
  • پیاز: 1 کیلو
  • روغن: 1 لیتر
  • نان برای ته دیگ: به مقدار لازم
  • زعفرن دم کرده: به مقدار لازم
  • ادویه جات و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو برای 30 نفر:

  1. پیازها رو خرد و سرخ کنید.
  2. گوشت، سیب زمینی‌های نگینی درشت خرد شده، هویج و لوبیاسبز خرد شده، رب گوجه و نمک و ادویه جات را به ترتیب به پیاز اضافه و سرخ کنید.
  3. آب برنج را در دیگ بزرگی بگذارید تا جوش بیاید. نمک را اضافه کنید و زمانی که به جوش آمد برنج خیس خورده را اضافه کنید و وقتی برنج کمی نرم شد آبکش کنید.
  4. دیگ را شسته و روی اجاق بگذارید تا آب کف آن خشک شود. روغن ریخته و نان ته دیگه را کف دیگ بچینید. لایه لایه از برنج و مواد لوبیاپلو بریزید و آخر سر زعفران دم کرده روی کل برنج بریزید و با انتهای کفگیر چند سوراخ داخل برنج ایجاد کنید تا بهتر دم بکشد.
  5. در ابتدا شعله را کمی زیاد کنید تا بخار بالا دهد و بعد شعله را کم کنید تا دم بکشد.
4.2/5 - (37 امتیاز)

منبع
wikipediacookpad

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا