غذاها

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی برای 4 نفر

لوبیاپلو یک پلو ایرانی است که با برنج باسماتی، لوبیا سبز، گوشت قرمز چرخ کرده یا قرمه شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات پخته می‌شود.

لوبیا پلو گاهی همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار، خورده می‌شود.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم.

مواد لازم لوبیا پلو برای 4 نفر:

  • برنج اعلا: ۴ پیمانه
  • گوشت خورشتی بدون چربی: ۳۰۰ گرم
  • لوبیای سبز تازه: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ طلایی و ریز: دو قاشق
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • ادویه، نمک، زردچوبه: به مقدار کافی
  • زعفران: نصف قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • سیب زمینی برای ته دیگ: به مقدار کافی

طرز تهیه لوبیا پلو:

برنج را پاک کرده با آب و نمک خیس می‌کنیم و کنار می‌گذاریم، گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده با لوبیای ریز خرد شده تفت می‌دهیم و سپس پیاز داغ را که از پیش آماده کرده بودیم به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه اضافه کرده و می‌گذاریم تا به آرامی بپزد.

نکتهٔ مهم برای معطر شدن لوبیا پلو آینه که ادویهٔ مخصوص پلو و دارچین و زعفران را فقط باید موقعی در مایهٔ غذا بریزید که تا حدودی سرد شده باشد در غیر این صورت حرارت باعث از بین رفتن عطر ادویه‌ها و تلخ شدن غذا می‌شود. پس مایهٔ لوبیا پلو که پخت در ظرف را برمی‌داریم که این نکتهٔ آخر رمز خوش‌رنگ شدن خورشت‌ها هم هست، در ظرف را برمی‌داریم و صبر می‌کنیم تا کمی سرد شده سپس یک قاشق چای‌خوری دارچین و یک قاشق ادویه و نصف قاشق زعفران اعلا را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

در مرحلهٔ بعدی آب برنج را جوش آورده بعد از آبکش کردن ته قابلمه را با سیب زمینی حلقه شدهٔ می‌پوشانیم و بعد حدود دو سوم برنج را ریخته سپس مایهٔ لوبیا پلو را در وسط گودالی که با کفگیر از برنج درست کرده‌ایم ریخته و بقیهٔ برنج را می‌ریزیم و پلو را دم می‌کنیم.

غذا که حاضر شد مقداری روغن داغ کرده روی برنج می‌دهیم.

نوش جان 😉

5/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1wikipedia

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا