تبلیغات ویژه
غذاها

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی خوشمزه مرحله به مرحله

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم لوبیا پلو:

  • برنج اعلا: ۴ پیمانه
  • گوشت خورشتی بدون چربی: ۳۰۰ گرم
  • لوبیای سبز تازه: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ طلایی و ریز: دو قاشق
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • ادویه، نمک، زردچوبه: به مقدار کافی
  • زعفران: نصف قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • سیب زمینی برای ته دیگ: به مقدار کافی

طرز تهیه لوبیا پلو:

برنج را پاک کرده با آب و نمک خیس می‌کنیم و کنار می‌گذاریم، گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده با لوبیای ریز خرد شده تفت می‌دهیم و سپس پیاز داغ را که از پیش آماده کرده بودیم به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه اضافه کرده و می‌گذاریم تا به آرامی بپزد.

نکتهٔ مهم برای معطر شدن لوبیا پلو آینه که ادویهٔ مخصوص پلو و دارچین و زعفران را فقط باید موقعی در مایهٔ غذا بریزید که تا حدودی سرد شده باشد در غیر این صورت حرارت باعث از بین رفتن عطر ادویه‌ها و تلخ شدن غذا می‌شود. پس مایهٔ لوبیا پلو که پخت در ظرف را برمی‌داریم که این نکتهٔ آخر رمز خوش‌رنگ شدن خورشت‌ها هم هست، در ظرف را برمی‌داریم و صبر می‌کنیم تا کمی سرد شده سپس یک قاشق چای‌خوری دارچین و یک قاشق ادویه و نصف قاشق زعفران اعلا را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

در مرحلهٔ بعدی آب برنج را جوش آورده بعد از آبکش کردن ته قابلمه را با سیب زمینی حلقه شدهٔ می‌پوشانیم و بعد حدود دو سوم برنج را ریخته سپس مایهٔ لوبیا پلو را در وسط گودالی که با کفگیر از برنج درست کرده‌ایم ریخته و بقیهٔ برنج را می‌ریزیم و پلو را دم می‌کنیم.

غذا که حاضر شد مقداری روغن داغ کرده روی برنج می‌دهیم.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا