نان و شیرینی

مافین انگلیسی؛ طرز تهیه مافین انگلیسی بدون فر

مافین (به انگلیسی: Muffin) نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی (muffin english) و مافین آمریکایی تقسیم می‌شود. در این طرز تهیه مافین انگلیسی را بیان خواهیم کرد.

مواد لازم مافین انگلیسی:

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیح
آرد قوی گندم، آرد سفید نان ۳۰۰ گرم در صورتی چسبندگی خمیر باید تا حدی آرد اضافه کرد.
خمیر ترش ۵ گرم خمیر ترش باید در یخچال نگهداری شود. برخی از انواع خمیرترش نیاز به حل کردن در مایع ندارد. برخی از انواع خمیرترش را باید قبل استفاده در آب ولرم یا شیری که در خمیر استفاده می‌شود، به مدت ۱۰ دقیقه حل کرد.
شکر ۵ گرم
نمک ۵ گرم
آب ولرم ۱۹۰ میلی‌لیتر دمای آب بین ۴۰–۳۰ درجه
روغن زیتون یا روغن مایع حدوداً ۸ گرم

طرز تهیه مافین انگلیسی:

۱. در داخل یک کاسه آرد، پودر خمیرترش، شکر و نمک را مخلوط می‌کنیم. روغن و آب ولرم (در صورتی که پودر خمیرترش از نوعی است که ابتدا باید حل شود ده دقیقه قبل آن را در این آب ولرم حل می‌کنیم) به مخلوط اضافه کرده، سپس و روی تخته یا میز آشپزخانه انقدر ورز می‌دهیم تا خمیر یکدست شود در صورتی که خمیر به دست می‌چسبد کمی آرد اضافه می‌کنیم که این حالت چسبندگی از بین برود. خمیر را بصورت گرد درآورده و به داخل کاسه برمی‌گردانیم روی کاسه را با نایلون می‌پوشانیم. هرگاه خمیر به اندازهٔ یک و نیم تا دو برابر ور آمد خمیر آماده است و مرحله نخست ور آمدن خمیر به پایان رسیده است.

مقاله پیشنهادی:  طرز تهیه نان برساق لکی (شیرینی برساق لکی)

نکات:

  1. برای امتحان اینکه خمیر ور آمده است یا خیر انگشت خود را در داخل خمیر فرو می‌کنیم اگر جای انگشت به بصورت حفره باقی ماند، خمیر آماده است و اگر اثر انگشت با خمیر پر شد، خمیر هنوز آماده نشده‌است.
  2. اگر آب بیشتر از اندازه گرم شده باشد باعث کشته شدن مواد زندهٔ خمیرترش شده و خمیر ور نمی‌آید.
  3. اگر خمیر بیش از اندازهٔ لازم باقی بماند و پخت نشود، خمیر ترش شده و باید دور انداخته شود.

مرحله دوم ور آمدن:

2. گاز خمیر در پایان مرحله نخست ور آمدن با فشردن خمیر یکبار خالی می‌شود.

3. خمیر ابتدا به هشت قسمت مساوی تقسیم شده هر قسمت بار دیگر به صورت مدور در آمده و به آن ۱۰ دقیقه استراحت داده می‌شود.

4. پس از استراحت خمیر هر قسمت در داخل پودر ذرت (در صورت تمایل) فرو برده شده و مسطح می‌شود. در داخل ماهیتابه بزرگ جهت ور آمدن با فاصله چیده می‌شود و یک بار دیگر جهت مسطح شدن بر روی قطعات با کف دست فشار آورده می‌شود.

5. هنگامی‌که خمیر بار دیگر به اندازه دو تا دو برابر و نیم افزایش حجم پیدا کرد، مرحله دوم ور آمدن نیز به اتمام رسیده خمیر آماده طبخ است.

6. ماهیتابه را بر روی گاز گذاشته با درجه کم گاز ابتدا یک طرف مافین را پخته سپس پشت و رو کرده ۱۰ دقیقه دیگر می‌پزیم برای آخرین بار مافین را پشت و رو کرده ۵ دقیقه دیگر می‌پزیم. بطور کلی پخت مافین ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

نوش جان 😉

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا